Front / Nyheter / Gullhår og de tre bjørnene er tilbake!
Goldilocks and the Wild Bears

Gullhår og de tre bjørnene er tilbake!

Goldilocks and the Wild Bears er en splitter ny videoautomat som vil bli lansert den 13. juli 2017. Det er den svenske spillutvikleren Quickspin som har utviklet denne spilleautomaten, og vi har derfor veldig store forventninger til hvordan denne automaten vil bli. Vi har tidligere sett veldig mange bra videoautomater fra denne spillutvikleren, de har blant annet utviklet spillene Sakura FortuneLeprechaun Hills og Hot Sync som viste seg å bli veldig populære.

 

Goldilocks and the Wild Bears

Litt om Goldilocks and the Wild Bears

Videoautomaten Goldilocks and the Wild Bears er basert på eventyret om Gullhår og de tre bjørnene. Du hørte sikkert dette eventyret når du var liten, om den lille, lyshårede jenta som gikk alene ut i skogen der hun fant et hus hun bare gikk rett inn uten å vite hvem som bodde der. Det viste seg snart etter at huset hun hadde gått rett inn i tilhørte en bjørnefamilie på tre.

Denne videoautomaten har 5 hjul og 3 rader og Wild symbolet i spillet vil være skålen med grøt i. Vi regner også med at det blir Gullhår symbolet som vil være freespins symbolet i denne automaten. Wild-symbolene vil gi deg multipliers mellom 2x og 4x, noe som kan hjelpe deg til å vinne mer. I denne automaten vil du kunne se pappabjørnen, mammabjørnen og babybjørnen igjen, i tillegg til Gullhår så klart.

 

Eventyret om Gullhår og de tre bjørnene

Det var en morgen lille Gullhår hadde gått inn i huset. Samme dag litt tidligere den dagen hadde bjørnemammaen laget en stor gryte med grøt som de skulle spise til frokost og hun hadde fordelt Goldilocks and the Wild Bearsdet inn i 3 boller; en stor for bjørnepappaen, en litt mindre for hun selv og en liten for den bitte lille babybjørnen. Etter å ha fordelt posjonene hadde de alle gått ut en tur i skogen og det er da Gullhår hadde kommet inn.

Etter å ha gått inn i huset var Gullhår veldig sliten da hun hadde gått så langt, så når hun så de tre stolene i stuen bestemte hun seg for å prøve dem ut. Hun prøvde først ut stolen til bjørnefaren, men den var for hard for henne. Deretter prøvde hun stolen til bjørnemoren, men den var for myk. Til slutt prøvde hun bjørnebabyens stol, den var akkurat passe for henne. Men akkurat i det hun hadde satt seg ned brakk den i mange biter.

Lille Gullhår gikk etter dette rett inn på kjøkkenet og bestemte seg for å smake på grøtene som stod på bordet da det så så fristende ut. Hun prøvde først grøten til pappabjørnen, men synes den var for varm, så prøvde hun mammabjørnens grøt, men den var for kald. Hun prøvde da ut bjørnebabyens grøt og synes den var perfekt så hun spiste den opp!

Når hun hadde spist var hun ganske så trøtt så hun gikk da opp til soveværelset der hun prøvde ut de tre sengene som var der. Hun likte verken pappabjørnens- eller mammabjørnens seng, men babybjørnens seng synes hun passet perfekt så hun sovnet i den. Det var da bjørnefamilien kom hjem og så hva som hadde hendt.

Da de kom opp på soverommet og la merke til henne stod de bare å så på henne. Gullhår våknet og løp av gårde når hun så bjørnene. Hun hadde lært en viktig lekse av hendelsen, nemlig det at hun aldri skulle dra så langt hjemmefra alene igjen.

 

Oppsummering

Goldilocks and the Wild Bears kommer til å bli en søt videoautomat der du kan møte pappabjørnen, mammabjørnen og babybjørnen igjen. Lille Gullhår er stjernen i spillet og hennes sult for grøt er stor. Bli med på hennes morsomme rakkerstreker som gjør som gjør bjørnene gale den 13. juli 2017!

Nøkkelord med