Front / Anmeldelser / Quickspin: Big Bad Wolf

Quickspin: Big Bad Wolf

flag
Spill hos Guts
Big Bad Wolf

Helhetsinntrykk

86%
Grafikk - 93%
Spillaktivitet - 87%
Bonuser - 80%
Verdi - 86%
Sammendrag

Big Bad Wolf er en videoautomat fra Quickspin som er satt opp på samme måte som Gonzo's Quest fra NetEnt, med fallende symboler. I dette spillet kan du hjelpe ulven å ta grisene.

Spill informasjon
Navn Big Bad Wolf
Programvare Quickspin
Betaling 97,34%
Gevinstlinjer 25
Progressiv Nei
Hjul 5
Bra Ikke så bra
Freespins Vanskelig å få freespins
Grisene går Wild Kun en 2x multiplier i freespins
Gode utbetalinger
Spill hos Guts

Hvor kan man spille?

KR800 Bonus
85% Score
Spill nå
KR12000 Bonus
84% Score
Spill nå
KR40000 Bonus
90% Score
Spill nå

Big Bad Wolf er et veldig populært spill fra Quickspin, kansje til og med et av de aller mest populære fra denne spillutvikleren. Denne spesielle videoautomaten er basert på eventyret om den store stygge ulven og de tre små grisene. I dette spillet kan du hjelpe ulven å fange grisene en gang for alle.

 

De tre små grisene og ulven

Du hørte sikkert eventyret om de tre små grisene da du selv var liten der det er snakk om tre griser som skulle lage hvert sitt hus. Den første lille grisen bestemte seg for å lage et hus av strå til tross for sine brødres advarsler, og den andre lille grisen bestemte seg for å lage et hus av tre til tross for den eldste brorens advarsel. Når de var ferdige med sine hus holdt storebroren fremdeles på å lage sitt hus, som han valgte å lage med murstein.

Når storebroren også var ferdig med å lage sitt hus kom ulven, og han gikk først til den minste grisens hus, som var laget av strå. Han ba grisen åpne døren for ham, men han nektet og derfor pustet og peste ulven og blåste ned huset til grisen. Den lille grisen løp deretter til den mellomste brorens hus, som var laget av tre. Like etter kom ulven, banket på døren og ba dem åpne den, men igjen så nektet de. Ulven puste og peste og dermed blåste ned huset til den mellomste grisen.

Begge grisene løp nå til storebrorens hus, som var laget av murstein og igjen kom ulven etter og ba dem slippe ham inn. Igjen så nektet grisene å slippe ham inn og han pustet og peste og prøvde sitt beste for å blåse ned huset, men det var helt umulig. Ulven bestemte seg da for å gå ned av pipen, men like under hadde grisene plassert en stor gryte med vann som de varmet opp over et bål. Når ulven hoppet ned av pipa datt han derfor rett ned i gryta og de slang på lokket.

Big Bad Wolf 

Big Bad Wolf

I videoautomaten Big Bad Wolf fra Quickspin er fortellingen litt annerledes, her kan nemlig ulven klare å fange de tre små grisene i en flott freespins funksjon. Hovedrunden av spillet foregår i den første lille grisens hus, det som er laget av strå, og symbolene er på trekasser som faller ned fra taket for hvert spinn du gjør. Hver gang du får en vinnende kombinasjon vil bare symbolene som var med i kombinasjonen bli fjernet og nye symboler vil falle ned på deres plasser. Slik fortsetter det til du ikke lenger får en vinnende kombinasjon.

Videoautomaten består av tre rader og 5 hjul og har 25 faste gevinstlinjer. Innsatstilbakebetalingen i dette spillet er 97,34%, som er en ganske så høy utbetalingsprosent, men ikke uventet fra denne utvikleren. Quickspin er veldig kjent for sine gode kvalitetsspill, og de fokuserer veldig på at alt skal både se bra ut og fungere på en ordentlig måte. En annen fin ting med spill fra denne utvikleren er at de er veldig raske, så du slipper å vente en god stund for at spillet skal starte.

 

Big Bad Wolf

Grisene går Wild

Grisene i spillet går Wild når man vinner flere ganger på rad. Den minste grisen går Wild når du vinner to ganger på rad, den mellomste går Wild om du vinner 4 ganger på rad og den største grisen går Wild om du vinner 6 ganger på rad. Når den mellomste går Wild, går den minste også Wild og når den største går Wild, vil alle være Wild. Grisene vil forbli Wild frem til du ikke vinner lenger etter hverandre.

 

Ulve-freespins

Det er i hovedrunden at man kan aktivere freespinnene, og det er ulven som aktiverer disse. Når man får tre ulvesymboler blir freespinsrunden aktivert og ulven blåser da ned den minste grisens hus og spillet går da over til den mellomste grisens hus der den lille grisen løp til. Ulven går også til trehuset og freespinnene begynner da å spinne og det er her du kan samle måner.Big Bad Wolf

Hver gang du får tre måner får du også 2 ekstra freespins, og når du har samlet tre måner i den mellomste grisens hus, vil ulven blåse ned huset og begge grisene løper da til storebrorens hus der ulven også følger etter. Når du har klart å samle tre måner i storebrorens hus, vil ulven blåse ned hele huset og dermed fange de tre små grisene for å ta dem med seg til et bål, men de smarte grisene kommer seg unna i siste liten. Du får i tillegg 2 nye freespins i tillegg til en 2x multiplier.

I løpet av freespinsrunden vil fremdeles scatter symbolene være aktive slik at du kan få ekstra freespins i tillegg til at grisene fortsatt kan gå wild i denne runden. Om du er heldig kan du tjene en enorm gevinst kun i freespinsrunden i dette spillet.

 

Oppsummering

Big Bad Wolf er et veldig bra og populært spill fra Quickspin der du kan vinne veldig store gevinster om du er heldig. Spillet inkluderer to funksjoner; grisene går Wild og freespins med ulven. I freespinsrunden kan du samle måner og ekstra freespins og du kan hjelpe ulven å fange de små grisene.

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill hos Guts
Nøkkelord med