Front / Spillutviklere / ELK Studios

ELK Studios

ELK Studios ble etablert i 2012 i Stockholm, Sverige, og jobber med å utvikle spennende videoautomater med bra grafikk og utrolige videofunksjoner. Alle spillene deres kan benyttes på alle mobile enheter som er kompatible med Android, Windows, Blackberry og iOS operativsystemer. Det er flere casinoer i dag som benytter seg av spillene til ELK Studios. Blant annet kan man finne spill fra denne spillutvikleren hos LeoVegas, Guts og hos Dunder.

ELK Studios

ELK Studios spill

Til nå har ELK Studios utviklet totalt 11 spill som inkluderer spillene Hong Kong Tower, Sam on the Beach, Taco Brothers Saving Christmas, Wild Toro, Poltava Flames of War, Bloopers, DJ Wïld, Taco Brothers, Champion's Goal, Electric Sam og The Lab. Som du kan se har de utviklet en oppfølger for to av deres tidligste spill; Taco Brothers og Electic Sam. Taco Brothers sin oppfølger er Taco Brothers Saving Christmas og Electric Sam sin oppfølger er Sam on the Beach. Spillutviklerens aller første spill var The Lab, og for å utvikle denne benyttet de seg av konseptet de kaller Betting Strategies.

 

The Lab

I videoautomaten The Lab kan du finne kjemiske betegnelser slik som Au, O2, Pt og H2O. I tillegg kan du finne krystaller og molekyler i dette spillet. Xen i spillet symboliserer Scatter symbolet og gir dobble eller firedoble gevinster dersom du får 1 eller 2 av disse med i en vinnende kombinasjon. Det er Lab symbolet som representerer freespins symbolet i denne videoautomaten, og om du får symbolet på 2 rad på det andre hjulet, vil freespinsrunden starte. I løpet av freespins runden vil alle Lab symboler bli endret til Wilds og dobler alle gevinster. Videoautomaten har 5 hjul, 3 rader og 15 betalingslinjer. Innsatstilbakebetalingen til spillet er på 96.3%.

 

Taco Brothers

Videoautomaten Taco Brothers består av 3 rader, 5 hjul og 243 måter å vinne på. Innsatstilbakebetalingen til dette spillet er på 96.30%. I dette spillet får du møte de tre brødrene Paso, Pepe og Pico som prøver å ta tilbake tacoene som den onde Captein Diaz stjal fra byen Santa María i Mexico i 1881. I spillet kan du bli med til byen Santa María hvor du kan hjelpe de tre brødrene å slå tilbake mot den onde kapteinen. Spillet inneholder to ulike Wilds i den vanlige spillrunden der den ene Wilden har en bjelle og den andre Wilden har teksten Taco Brothers.

Taco Brothers Wilden fungerer på en annen måte en bjelle Wilden da den gir Re-Spin om du får du av dette symbolet på et spin. Re-Spinnene er ment å gi deg en ny sjanse til å få 3 safe symboler på et spinn slik at Bonusrunden blir aktivert. Bonusrunden i denne videoautomaten er en freespins runde og blir aktivert ved at man får 3 safe symboler. Når freespinsrunden begynner vil du se alle safene foran deg på skjermen før disse så blir sprengt og du blir tatt med ned under bakken der freespinnene vil ta plass. En av safene som sprenger vil inneholde en multiplier på mellom x1 og x3, og multiplieren du får vil gjelde for alle gevinster i freespinsrunden. I løpet av denne runden vil en eller fler av brødrene bli Wild slik at du får større sjanse til å vinne mer.

 

Wild Toro

Wild Toro er en veldig koselig automat med en rolig bakgrunnsmusikk, og rolige lyder. Når man spinner hjulene vil du kunne høre lyden av spansk-gitar spilling. Symbolene i spillet er en mataror, røde roser, appelsiner og ulike mynter i bronse, sølv og gull. Videoautomaten består av 5 hjul, 4 rader og det er 178 måter å vinne på. Bonusrunden i spillet er når Toro blir Wild. Toro er oksen og når han stopper på et av hjulene i den vanlige runden vil han angripe enhver matador som er på hjulene. Når oksen flytter seg over symbolene og mot matadoren skiftes alle symbolene han flytter seg over til Wild Toro symboler. Toro kjemper mot alle matadorene som er på hjulene og som stopper på hjulene frem til det ikke er noen fler matadorer igjen.

ELK Studios

Konseptet Betting Strategies

Nesten alle, om ikke alle spillene, til ELK Studios benytter seg av konseptet de kaller Betting Strategies. Dette gir deg som spiller mulighet til å velge en spesiell strategi for din innsats ved å klikke på beløpet du har som innsats og velge din favoritt på høyre side av skjermen. Du kan velge mellom totalt 4 strategier der den første kalles Optimizer og brukes til å velge hvor mange prosent av din innsats du ønsker å spille for. Du kan velge mellom 1%, 2%, 5% og 10% for dette, så vil innsatsen bli endret på automatisk i henhold til prosenten du har satt. Den andre strategien er Leveller og gjør at innsatsen øker 2 nivåer etter 5 sammenhengende tap, og ved 5 sammenhengende tap på nytt vil innsatsen bli øket enda 2 nivåer. Denne funksjonen vil bli nullstilt etter en gevinst.

Den tredje strategien man kan benytte seg av er Booster og denne strategien øker innsatsen ett nivå etter et tap frem til den er kommet 4 nivåer over den opprinnelige innsatsen, og den vil bli nullstilt etter en gevinst. Jumper er den siste av de fire strategiene og gjør at innsatsen øker med ett nivå etter hver vinnende runde frem til innsatsen er gått opp 4 nivåer over den opprinnelige innsatsen og den vil bli satt tilbake til slik den var før etter et tap.

 

Hvordan utvikler de spillene?

ELK Studios følger tre steg når de utvikler sine spill og det er Konsept, Kunst og Matte. Disse tre er veldig viktige for dem når det gjelder spillene deres, og de følger dem på denne måten:

  • Konsept – Personene i ELK Studios har mange spill idéer som bare venter på å bli til virkelighet og noen ganger er overgangen fra idé til virkelighet lett, men andre ganger ikke fult så lett. Fra deres erfaring har de forstått at de beste spill konseptene har sterke spill modeller og et inspirerende tema som går veldig bra sammen.
  • Kunst – For ELK Studios er det veldig viktig at kommunikasjonen mellom deres artister og utviklere er bra, spesielt fordi de er et mobil-først studio, slik at de kan få det beste ut av bildene sine.
  • Matte – Den matematiske modellen er der spillet blir definert og de jobber derfor med stastikk modellering, skybasert databehandling og store databaser for å utvikle, refinere og for å verifisere sine spillmodeller.

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Nøkkelord med