Front / Spillutviklere / Quickspin

Quickspin

Quickspin er et svensk spillutvikler studio som utvikler videoautomater av høy kvalitet og ble etablert i 2014 av noen casinospill entusiaster. Fra spillutvikleren ble etablert og frem til nå har de vunnet flere utmerkelser for deres flotte spill og også for hvordan deres arbeidsmiljø er. De har blant annet mottatt utmerkelser fra EGR Awards, Di Gasell, Technology Fast 50 og fra HIT Bolagen.

 Quickspin

 

Hvordan er spillene til Quickspin?

Til tross for at spillutikleren er ganske så ny har de allerede utviklet en god mengde kvalitetsspill som spillerne elsker å spille. De nyeste spillene de har utviklet er Sakura Fortune og Leprechaun Hills. Totalt har spilleverandøren utviklet 26 videoautomater med en utrolig grafikk, og 3 nye spill er på vei!

Quickspin har ikke utviklet så mange spill i forhold til sine konkurrenter, men det er tydelig at de har fokusert stort på kvalitet over kvantitet, noe de aller fleste setter stor pris på. For spillutviklerne som har utviklet over 100 spill er det ofte lett at kvaliteten på noen av spillene ikke holder helt standard, og at grafikken derfor ikke er den beste eller at de kan være litt trege til å starte.

De få spillene denne spillutvikleren har utviklet er helt frustreringsfrie og du slipper derfor å irritere deg over dårlig kvalitet eller tekniske feil når du spiller på disse. I tillegg slipper du å vente i lange stunder før spillene starter opp, de starter som regel opp med en gang etter at du har klikket på spill-knappen.

 

De mest populære spillene

De aller mest populære spillene fra Quickspin til nå er blant annet Sakura Fortune og Big Bad Wolf. Disse har alle ulike temaer og unike design, noe vi mener gjør videoautomatene enda mer interessante. Alle spill fra Quickspin har ganske så unike temaer, så det er vanskelig å kjede seg når man spiller et av deres spill.

 

Sakura FortuneSakura Fortune Logo

La Princess Wild ta deg med på en japansk-inspirert reise der du kan vinne fine gevinster. I denne 4 rader, 5 hjuls videoautomaten med 40 gevinstlinjer kan du hjelpe prinsessen i hennes kamp mot onde keisere for å finne utallige rikdommer. For å gi deg en ordentlig følelse av å være i Japan har spillet tematiserte symboler, japanske kirsebærvoksende trær og japansk musikk som bakgrunnsmusikk.

Det er totalt 3 funksjoner i denne videoautomaten. Den ene av disse er Sakura Fortune Respins som blir aktivert når du får to fulle rader med Princess Wild symboler, og antall respins du får avhenger av hvor mange wild symboler som er på hjulene når runden blir aktivert. I respins runden vil du få ekstra respins hver gang en wild stopper på hjulene. Runden avsluttes når du ikke lenger får flere wilds.

Den andre funksjonen i spillet er Free Spins. Freespins aktiveres når du får tre eller fler Scatter symboler fra venstre mot høyre på ett spinn i hovedrunden. I freespinsrunden vil alle Princess Wild symboler som stopper på hjulene utvide seg slik at de dekker hele hjulet og forbli slik til runden er avsluttet. Ekstra wilds gir i tillegg ekstra freespins. Den tredje funksjonen i spillet kalles Mystery Nudge som går ut på at om to eller fler Princess Wild symboler lander på hjulene, vil det være en sjanse for at de vil utvides til å dekke hjulene og gi deg høyere gevinst.

 

Big Bad WolfQuickspin

Du husker sikkert godt eventyret om den store stygge ulven som skulle blåse ned husene til de tre grisene? Han er nemlig tilbake, og det er grisene også og du har sjansen til å hjelpe ulven å endelig få tak i dem. I den nyetenkende videoautomaten Big Bad Wolf kan du gjøre grisene om til wilds ved å vinne minst 2 ganger på rad. Spillet fungerer på den måten at symbolene er på bokser som faller ned når du spinner hjulene, og hver gang du får en vinnende kombinasjon blir symbolene som var del av kombinasjonen fjernet og erstattet med nye symboler.

Det er i selve freespinsrunden at du kan hjelpe den store stygge ulven å fange de stakkars grisene. I freespinsrunden vil ulven prøve å blåse ned husene til grisene for å kunne fange dem, men for at han skal kunne gjøre dette trenger han at du får månesymboler. Hovedrunden foregår i den første grisens hus, huset som er lagd av høy, og når freespins runden blir aktivert blåser ulven ned deres hus. Ulven tar deg dermed over til den andre grisens hus som er laget av gress og tre for å prøve å blåse ned dette i tillegg. Så snart du har fått tre måner vil han kunne blåse ned huset.

 

Spill som er på vei

Det er som nevnt tre spill som er på vei fra Quickspin. Spillene som kommer kalles Wins of Fortune, Goldilocks and the Wild Bears og Sticky Bandits, og har alle et veldig bra konsept og en utrolig kvalitet. Det er spesielt spillet Goldilocks and the Wild Bears som skiller seg ut fra mengden av disse da spillet er basert på eventyret om Gullhår og de tre bjørnene, en veldig søt fortelling som de aller fleste har hørt om.

I spillet Goldilocks and the Wild Bears går bjørnene wild når Gullhår fortsetter å irritere dem. Spillet følger med to funksjoner som er Multiplier Wilds og Free Spins. Multiplier Wilds er symbolene som gir opptil 4x multiplier på gevinsten, og freespinsrunden blir aktivert når du får 3 Scatter symboler. Du får da 10 freespins og i denne runden kan du også gjøre bjørnene wild. Goldilocks and the Wild Bears lanseres 11. juli 2017. Les mer om spillet her.

Wins of Fortune er ikke basert på et eventyr, men spillet er allikevel ganske så eventyr-aktig. I dette spillet blir du med til Asias hjerte der du kjemper mot mytologiske skapninger. Videoautomaten har samme utseende som spillene Motörhead og Dazzle Me fra NetEnt og inneholder to funksjoner. Funksjonene er Wins of Fortune Respins og Super Respins og kan hjelpe deg til å få en ganske så fin gevinst. Wins of Fortune lanseres 13. juni 2017. Les mer om spillet her.

Videoautomaten Sticky Bandits er den aller nyeste av spillene, og blir lansert den 15. august 2017.

 

Hvor kan jeg spille Quickspin spill?

Quickspin spill kan du blant annet spille hos Guts, Voodoo Dreams og hos Casumo.

 

Les mer om Quickspins spilleautomater her:

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
86%Score
Big Bad Wolf Spill nå
flag

Big Bad Wolf

97,34%

Les mer

Big Bad Wolf - Omtale

  • Hjul 5
  • Gevinstlinjer 25
  • Mobil Ja
  • RTP 97,34%
79%Score
Second Strike Spill nå
flag

Second Strike

96.22%

Les mer

Second Strike - Omtale

  • Hjul 5
  • Gevinstlinjer 10
  • Mobil Ja
  • RTP 96.22%
Nøkkelord med