Front / Nyheter / Wins of Fortune lanseres snart!
Wins of Fortune

Wins of Fortune lanseres snart!

Wins of Fortune er Quickspins helt nye spill som vil bli lansert den 13. juni 2017, og er stappfull av spenning og spesielle funksjoner. Videoautomaten tar plass i Asias hjerte der du kjemper sammen med mytologiske karakterer for å vinne de største gevinstene.

Videoautomaten har samme utseende slik som Net Entertainments Dazzle Me og Motörhead, med 3,3,4,4,5 hjul. Det vil si at videoautomaten er satt sammen på den måten at det først er 3 rader på de to første hjulene, dermed 4 rader på de to neste hjulene og til slutt 5 på det siste hjulet.

 

Funksjonene i Wins of Fortune

Det er to funksjoner i dette spillet, noe som kanskje høres lite ut, men disse funksjonene kan hjelpe deg å vinne store gevinster. Funksjonene i spillet er en Wins of Fortune Re-spins funksjon og en Super Re-spin funksjon. Wins of Fortune Re-spins funksjonen fungerer på den måten at når man vinner på et spinn vil symbolene som var del av den vinnende kombinasjonen bli fryst fast til hjulene.

Når symbolene er fryst fast vil hjulene spinne utenom symbolene som er blitt fryst og for hvert nye symbol du får av det samme symbolet, vil du få et nytt spinn. I denne funksjonen blir også gevinst utbetalt for hvert vinnende spinn mens symbolene er fryst fast.

For hvert spinn som gjøres i løpet av denne funksjonen, vil symbolene som er fryst fast bli flyttet mot venstre. Det vil si at om du for eksempel har et av de fryste symbolene på det første hjulet, vil dette bli borte ved neste spinn, og symbolet på andre rad vil bli flyttet til første rad. For hvert re-spin du vinner, vil det være flere måter du kan vinne på.

Super Re-spins funksjonen er den mest kraftfulle av de to funksjonene og blir aktivert når videoautomaten er blitt forvandlet til en 5*5 automat. Altså en automat med 5 hjul og 5 rader. Dette skjer når man har vunnet 4 ganger på rad med re-spins. For hvert spin man vinner med re-spinnene vil det første hjulet gå bort og det blir lagt til et ekstra hjul bak det 5 hjulet. Altså vil hjulene bli forandret til en 3,4,4,5,5 automat ved første re-spin, en 4,4,5,5,5 automat med andre re-spin, og når det er blitt til en 5,5,5,5,5 automat, vil Super Re-spins funksjonen bli aktivert.

Om du er så heldig å få det fryste symbolet på hvert av hjulene når du kommer til Super Re-spins runden, vil du få muligheten til å vinne en enorm gevinst. Alle symbolene kan da bli skiftet ut med det samme symbolet som er blitt fryst og da dekke alle hjulene slik at du får en kjempe høy gevinst.

Wins of Fortune

Design og musikk

Videoautomaten Wins of Fortune har et asiatisk tema og tar plass i Asias hjerte. Mens du spiller kan du høre på rolig, japansk-inspirert musikk, og hver gang et Re-spins er i gang vil du høre kampmusikk for å øke spenningen. Spillet har veldig god grafikk og lyden er også veldig klar. Symbolene i spillet er med japanske krigere og det er derfor de har en slags kamp musikk når re-spinnene er blitt aktivert og hjulene spinner.

 

Teknisk

Som tidligere nevnt har dette spillet samme utseende som Dazzle Me og Motörhead, altså med 3,3,4,4,5 hjul som vil si at spillet først har 2 hjul med 3 rader, så 2 hjul med 4 rader og til slutt et hjul med 5 rader. Da spillet ikke er blitt lansert helt enda er det vanskelig å vite hva innsatstilbakebetalingen på denne automaten er, men vi regner med at det er over 95% i alle fall.

 Wins of Fortune

Hva synes vi om Wins of Fortune?

Det er utseende på spillet som gjør akkurat dette spillet så spesielt. Da det ikke er så mange spill med lignende utseende på hjulene tror vi at dette kommer til å bli en veldig populær videoautomat etterhvert.

Nøkkelord med