Hjem / Anmeldelser / NetEnt: Attraction

NetEnt: Attraction

flag
Spill hos Dunder
Attraction

Helhetsinntrykk

76%
Grafikk - 76%
Spillaktivitet - 78%
Bonuser - 75%
Verdi - 77%
Sammendrag

Attraction er en vitenskap-basert videoautomat fra spillutvikleren Net Entertainment med Wilds, Sticky Wilds, Magnet-funksjon og Re-Spins.

Spill informasjon
Navn Attraction
Programvare NetEnt
Betaling 96.7%
Gevinstlinjer 10
Progressiv Nei
Hjul 5
Bra Ikke så bra
Re-Spins Litt kjedelig
Magnet-funksjon Lave utbetalinger
Wilds Kun 96.7% RTP
Spill hos Dunder

Hvor kan man spille?

KR20000 Bonus
93% Score
Spill nå
$400 Bonus
86% Score
Spill nå
$1500 Bonus
90% Score
Spill nå

Har du en forkjærlighet for ting som tiltrekker seg hverandre, eller generelt bare liker elektrisitet og gærne professorer? Da er den nye automaten Attraction, som ble lansert på sensommeren i 2014, virkelig midt i blinken for deg. For her får du begge de to nevnte elementene, samt en skitten undergrunnslab der rottene nærmest er selvskrevende gjester. Ikke minst er det naturligvis også mulig å sikre seg en solid slant med mynter på denne automaten, som er utviklet av de meritterte svenskene i NetEnt.

Du kan spille Attraction hos casino som Guts og Rizk.

 

netent attraction

 

Generelt om Attraction

Automaten Attraction revolusjonerer på ingen måte med selve oppsettet på automaten, og er en helt tradisjonell automat med fem hjul, tre rader på hvert hjul og kun 10 vinnerlinjer. Sistnevnte gjør at man ikke vinner like ofte, men det vil samtidig føre til at når det først smeller, så smeller det langt større. Perfekt for deg som ikke liker å spille om ører og kroner. Samtidig har Attraction en teoretisk utbetalingsprosent på hele 98%, noe som knuser flere andre automater i grusen – og det er vi selvfølgelig jublende glade for!

Utover dette så er som nevn temaet i automaten «tiltrekning». Det første man assosierer med dette er sannsynligvis magneter, som selvfølgelig spiller en viktig rolle. Utover dette så møter man også på en helsprø professor som liker å eksperimentere med det meste, noe som selvfølgelig byr på en morsom spillopplevelse. Animasjonene er også av topp nivå, så et par runder på Attraction kommer garantert til å føles mer som et komplett spill en «bare» en spilleautomat, noe de fleste setter pris på i dagens moderne verden.

 

Bonusfunksjoner

Hva er vel en spilleautomat dersom den ikke har noen saftige bonusfunksjoner? Det lurer vi også på, og derfor er det nesten selvskrevent at Attraction har nettopp dette. Automaten kan by på en spennende magnetfunksjon, som er selve «hovedfunksjonen» i spillet. Den aktiveres under både wild-symboler og respinns, og vil skje i form av en magnet viser seg et tilfeldig sted på skjermbildet. Dette kan kun skje på de midterste hjulene, men vil igjen sørge for at man (forhåpentligvis) innkasserer en riktig så fet gevinst.

Wild-symbolene har en «re-spin»-funksjon, som gjør at de forblir værende under en gevinst. Når man først vinner med et slikt symbol kan det altså raskt balle på seg. Symbolet som gir den største utbetalingen er i form av en liten datamaskin med en satellitt. Maks utbetaling på automaten er 50 000 mynter, dersom man ruller inn de riktige symbolkombinasjonene med riktig multiplikator. Automaten har ingen progressiv jackpot. Andre symboler i spillet innebærer alt man kan tenke seg eksisterer på en underjordisk lab.

 

Mobil

Når et selskap som NetEnt lanserer en ny automat i 2014, så skjer det naturligvis ikke uten en tilhørende mobilversjon. Attraction er tilgjengelig for spill på smarttelefoner og nettbrett allerede fra dag én, og kler det lille formatet minst like bra som desktop-utgaven. Er det bare oss, eller virker den gærne professoren enda litt sprøere i touch-utgaven?

 

Konklusjon

Attraction er definitivt en automat som kommer til å bli spilt mye på, noe takket være det gjennomførte temaet og den høyst moderne grafikken sørger for. Spillet har dessuten et spennende utvalg av bonusfunksjoner, og man får følelsen av at det stadig skjer noe. Dette er med på å gjøre at man ønsker å snurre hjulene videre, og selv om det ikke finnes noen gigantisk jackpot her, så kan man vinne «ganske store» summer.

 

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill hos Dunder
Nøkkelord med