Front / Anmeldelser / NetEnt: Jungle Spirit: Call of the Wild

NetEnt: Jungle Spirit: Call of the Wild

flag
Spill nå
Jungle Spirit: Call of the Wild

Helhetsinntrykk

91%
Grafikk - 97%
Spillaktivitet - 89%
Bonuser - 90%
Verdi - 89%
Sammendrag

Bli med på jungelmoro med Net Entertainments ville videoautomat Jungle Spirit: Call of the Wild! Sammen med de ville dyrene får du mulighet til å vinne stort.

Spill informasjon
Navn Jungle Spirit: Call of the Wild
Programvare Netent
Betaling 97%
Gevinstlinjer 243
Progressiv Nei
Hjul 5
Bra Ikke så bra
Hele 243 måter å vinne på Få antall funksjoner
Spill nå

Hvor kan man spille?

$400 Bonus
86% Score
Spill nå
KR40000 Bonus
90% Score
Spill nå
KR20000 Bonus
93% Score
Spill nå

Jungle Spirit: Call of the Wild er et nytt og fantastisk spill fra spillutvikleren Net Entertainment som tar plass inne i jungelen der du får møte de farlige, men vakre dyrene som kan gi deg flotte premier mens du spiller. Dette spillet inkluderer mange flotte funksjoner og flere måter å vinne på samtidig som det er et spill med utrolig grafikk og spennende bakgrunnslyder.

 

Litt om det tekniske ved spillet

Jungle Spirit: Call of the Wild er en videoautomat med 5 hjul, 3 rader og hele 243 gevinstlinjer som gir deg veldig mange måter å vinne på. Som ved de aller fleste NetEnt spill har denne videoautomaten også en kjempe høy innsatstilbakebetaling på hele 96,47%. Det er vel ingen som liker å spille på et spill som sjelden gir gevinster, er det vel?

 

Mystiske funksjoner

Jungle Spirit: Call of the WildDenne utrolige videautomaten har mange godsaker å by på slik som Free Spins, Symbol Expansions og Butterfly Boosts. I løpet av en freespins runde vil spillet bli til en videoautomat med 5 hjul og 4 rader istedenfor 3 rader og du får i tillegg hele 1024 måter å vinne på i denne funksjonen. Butterfly boost funksjonen velger ut tilfeldige symboler som viser dyrene, og når de er med i en vinnende kombinasjon, vil de utvide seg til å gå over hele hjulet og gi deg høyere gevinst.

 

Free Spins funksjon på Jungle Spirit: Call of the Wild

Scatter symbolene i spillet er lotos blomstene og om du får 3 eller fler av disse på ett spinn vil freespinsfunksjonen bli aktivert og du blir tatt med til en annen del av jungelen der statuer av dyrene står i et vann. Her kan du velge dyret du ønsket, så vil freespins runden starte. Dyrene du kan velge mellom er en tiger, elefant, bjørn, krokodille og en slange. Hver av dyrene gir et bestemt antall freespins. For eksempel gir tigeren 4 freespins, mens slangen gir 20 freespins.Jungle Spirit: Call of the Wild

Antallet freespins vil også bestemme hvor mye innsatsen skal være og da også avgjøre om eventuelle gevinster vil bli høye eller lave. Høyre antall freespins har lavere risiko enn lavere antall freespins da du har flere sjanser til å vinne på runden, men om du velger et lavere antall freespins har du sjansen til å vinne høyere gevinster, så det er helt og holdent ditt eget valg hva du foretrekker av disse alternativene.

 

Butterfly Boost funksjon

Butterly Boost funksjonen gjør at et eller fler av dyresymbolene blir markert med en sommerfugl og når de er med i en vinnende kombinasjon vil de utvide seg til å dekke hele hjulet slik at du mottar en høyere gevinst. Funksjonen blir aktivert tilfeldig i en løpet av en vanlig spillrunde, når det ikke er Scatter symboler eller sommerfugl-markerte symboler på hjulet fra før.

 

Symbol Expansion funksjon

Hvert symbol i spillet kan bli markert med sommerfugler, med unntak av Scatter symbolet. Når et symbol markert med sommerfugler blir del av en vinnende kombinasjon, enten i løpet av en vanlig spillrunde eller i en freespins runde vil symbol utvikles slik at det dekker til hele hjulet.

 

Jungle Spirit: Call of the Wild

 

Hva synes vi om spillet?

Vi er veldig begeistret for dette spillet fra NetEnt da vi mener dette er et fantastisk spill med mange flotte funksjoner, god grafikk og bra bakgrunnslyder. Jungle Spirit: Call of the Wild er et levende spill som ofte gir gevinster mens du spiller. Vil vi anbefale spillet? Absolutt! Spill Jungle Spirit: Call of the Wild hos LeoVegas.

 

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill nå
Nøkkelord med