Front / Anmeldelser / NetEnt: South Park

NetEnt: South Park

flag
Spill hos Casumo
South Park

Helhetsinntrykk

86%
Grafikk - 89%
Spillaktivitet - 86%
Bonuser - 84%
Verdi - 86%
Sammendrag

South Park en videoautomat fra utvikleren Net Entertainment som er basert på filmen med samme navn. Dessverre er ikke automaten lenger tilgjengelig derimot.

Spill informasjon
Navn South Park
Programvare NetEnt
Betaling 96.8%
Gevinstlinjer 25
Progressiv Nei
Hjul 5
Bra Ikke så bra
Flere funksjoner Ikke lenger tilgjengelig
Basert på den kjente TV-serien Vanskelig å få bonusrunder
God kvalitet Kan virke litt rotete
Spill hos Casumo

Hvor kan man spille?

KR30000 Bonus
85% Score
Spill nå
KR10000 Bonus
86% Score
Spill nå
KR1000 Bonus
75% Score
Spill nå

South Park-automaten er 2013's store utgivelse når det kommer til spilleautomater. Det er svenske Net Entertainment som står bak denne spennende spilleautomaten, og de har fått istand en eksklusiv avtale med de som eier rettighetene til varemerket South Park. Hvis du elsker de morsomme karakterene som Cartman og Kenny så er dette definitivt en spilleautomat som passer deg.

South Park-automaten er mildt sagt en underholdende automat. Stikkordet er action, action og action. Her skjer det noe hele tiden. Automaten er en klassisk videoautomat som utnytter South Park-universet til det fulle. Her finner du faktisk hele syv ulike bonusfunksjoner. Ved siden av at de fire hovedpersonene har sitt eget bonusspill så er det tre generelle wild-bonusspill.

 

South Park

 

Wildbonuser på South Park automaten

Som sagt tidligere så er det tre wild-bonuser ved siden av de fire karakterenes egne bonusspill/minifunksjoner. Det ene bonusspillet er fan-favoritten Terrence And Phillip sin egen wild-bonus som bokstavelig talt fiser ut bonuser til deg. De to andre er Mr Hankey og Cartman sin spesielle wild-bonus funksjon.

Dette er en flott spilleautomat som alle fans av South Park bør teste ut. Hvis du i tillegg er glad i spilleautomater så har du helt klart funnet en inntertier her.

 

Denne automaten er dessverre ikke lenger tilgjengelig.

 

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill hos Casumo
Nøkkelord med