Home / Footer Games / South Park
south park spilleautomat

South Park

Spill South Park på LeoVegas nå

 

 

South Park-automaten er 2013’s store utgivelse når det kommer til spilleautomater. Det er svenske Net Entertainment som står bak denne spennende spilleautomaten, og de har fått istand en eksklusiv avtale med de som eier rettighetene til varemerket South Park. Hvis du elsker de morsomme karakterene som Cartman og Kenny så er dette definitivt en spilleautomat som passer deg.

South Park-automaten er mildt sagt en underholdende automat. Stikkordet er action, action og action. Her skjer det noe hele tiden. Automaten er en klassisk videoautomat som utnytter South Park-universet til det fulle. Her finner du faktisk hele syv ulike bonusfunksjoner. Ved siden av at de fire hovedpersonene har sitt eget bonusspill så er det tre generelle wild-bonusspill.

Wildbonuser på South-Park automaten

Som sagt tidligere så er det tre wild-bonuser ved siden av de fire karakterenes egne bonusspill/minifunksjoner. Det ene bonusspillet er fan-favoritten Terrence And Phillip sin egen wild-bonus som bokstavelig talt fiser ut bonuser til deg. De to andre er Mr Hankey og Cartman sin spesielle wild-bonus funksjon.

Dette er en flott spilleautomat som alle fans av South Park bør teste ut. Hvis du i tillegg er glad i spilleautomater så har du helt klart funnet en inntertier her.

Spill South Park på LeoVegas nå