Front / Footer Games / Crazy Reels
crazy reels

Crazy Reels

spill crazy reels hos unibet nå

Crazy Reels er den klassiske automaten vi alle husker fra bensinstasjonen, remabutikken og den lokale narvesen-kiosken. På 2000-tallet var dette en av automatene som det var utplassert mest av i Norge. Automaten er en enkel maskin med 3 hjul og 5 gevinstlinjer. Når du vinner har du muligheten til å doble opp gevinsten.

I 2011 så høstet Unibet god kritikk da de lanserte en nettversjon av den populære automaten. Etter automat-forbudet i 2007 så var det mange nordmenn som savnet denne. Nå har de muligheten til å spille både for ekte penger og gratis på nett. Denne spilleautomaten er foreløpig eksklusiv for Unibet, da de har fått den utviklet på bestilling. Dette sier endel om hvor smarte folkene bak Unibet faktisk er. De vet hvordan de skal behandle sine norske kunder. Crazy Reels Online er utviklet av selskapet Mazooma Interactive Games.

Det mange husker med Crazy Reels er deres kjente doble-opp funksjon. Ved hver eneste gevinst kunne du forsøke å doble opp ved å trykke «stopp» på riktig tidspunkt. I teorien var det mulig å doble opp evig ( vi tviler dog på at mange klarte dette).

Vi i Automater.org kan helt klart anbefale denne norske klassikeren. Lykke til!

crazy reels

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring