Front / Anmeldelser / Yggdrasil: Vikings Go Berzerk

Yggdrasil: Vikings Go Berzerk

flag
Spill nå
Vikings Go Berzerk

Helhetsinntrykk

91%
Grafikk - 96%
Spillaktivitet - 89%
Bonuser - 89%
Verdi - 92%
Sammendrag

Vikings Go Berzerk er en av de mest populære videoautomatene fra spillutvikleren Yggdrasil og er full av spenning. Bli med vikingene på deres tokt ute på havet der du kjemper mot sirener på jakt etter den høyeste gevinsten.

Spill informasjon
Navn Vikings Go Berzerk
Programvare Yggdrasil
Betaling 96,1%
Gevinstlinjer 25
Progressiv Nei
Hjul 5
Bra Ikke så bra
Spennende videoautomat Vanskelig å få Ragnarok Freespins
Bra grafikk og musikk Vikingenes nivåer går tregt opp
Spill nå

Hvor kan man spille?

KR800 Bonus
85% Score
Spill nå
KR40000 Bonus
90% Score
Spill nå
KR20000 Bonus
91% Score
Spill nå

Vikings Go Berzerk er en videoautomat utviklet av Yggdrasil som drar deg med ut på vikingtokt. La deg selv bli dratt med inn i vikingenes verden der du seiler i vikingbåten på havet og sloss mot onde sirener. I dette spillet har du store muligheter til å vinne mye og du kan more deg samtidig med den flotte grafikken, musikken og funksjonene denne videoautomaten har å by på.

Teknisk

Spillet Vikings Go Berzerk har 5 hjul, 4 rader og 25 gevinstlinjer. Innsatstilbakebetalingen til spillet er på hele 96,1%, maks innsatsbeløp er 1250 kr og minste innsatsbeløp er 2,5 kr. På dette spillet kan du vinne opptil nesten 5 millioner kr om du spiller for høyeste innsats!

 

Symboler i Vikings Go Berzerk

Symbolene i spillet inkluderer fire forskjellige vikinger, sirener og mynter. En sirene er et mytologisk vesen som gjør seg til vakre havfruer når de skal forføre mannfolk, men endrer seg tilbake til sin ekte form når de skal angripe dem. Sirene i dette spillet aktiverer den vanlige freespins runden. Det er også Wild symboler og kistesymboler med i spillet som kan hjelpe deg med å få høyere gevinster.

Vikings Go Berzerk

Funksjoner

Det er flere funksjoner i Vikings Go Berzerk som gjør spillet så underholdene å spille. Blant annet har du flere freespins funksjoner som har mye å by på, og du får ikke bare freespins i en freespinsrunde, men du får også bonus i tillegg når denne aktiveres. Andre freespins funksjoner inkluderer Berzerk freespins og Ragnarok freespins, som er den beste funksjonen i spillet. Det er kanskje vanskelig å oppnå denne funksjonen, men det er absolutt verdt det når du får den.

 

Pre-Free Spins

Før en freespinsrunde blir aktivert vil du få en av de følgende tilfeldige bonusene:

  • +1-3 freespins
  • Startende Wild
  • Startende Wild –hjul
  • +5 skattekister eller +5 gyldne skattekister
  • Ragnarok freespins (hvor alle vikingene går berzerk)

 

Free Spins

Når du får 3 eller flere sirene-symboler eller vinner freespins i Velg og Klikk funksjonen, vil freespinsrunden bli aktivert. I løpet av freespinsrunden vil alle vikingsymboler som stopper på hjulene ved hvert spinn prøve å sloss mot sirenene, og hvis de vinner vil symbolet bli endret til en Wild.

 

Berzerk Free Spins

Berzerk freespinsrunden aktiveres når én av vikingene under hjulene er blitt helt fylt opp og dermed går berzerk. Måleren fylles opp etterhvert som man får vinnende kombinasjoner som inkluderer vikingsymbolene. Derimot vil dette kun skje i løpet av hovedspillet, og ikke i freespinsrunder.

 

Ragnarok Free Spins

Ragnarok freespinsfunksjonen blir aktivert når alle vikingene går berzerk og alle vikingsymbolene som stopper på hjulene vil deretter bli endret til sticky Wilds slik at du får muligheten til å få høyest mulig gevinst. Når vikingsymbolene stopper på hjulene vil de bekjempe sirenene og dermed bli til en wild.

Vikings Go Berzerk

Velg og Klikk

Når kistesymbolet stopper på hjul fire vil Velg og Klikk funksjonen aktiveres og det vil komme ut fem alternativer fra kisten som kan være ulike bonuser eller freespins eller så kan det være en pengegevinst. Du får først se hva hver av disse fem alternativene inneholder, så vil de bli stokket om og du kan da velge et av de skjulte alternativene.

Den gylne kisten derimot kan kun dukke opp på hjul fem og inneholder bedre pengegevinster, større sjanse for freespins, rage boosts, og den legendariske Ragnarok-freespinsmodusen.

 

Hva betyr ordet «berserk»?

Ordet berserk ble ofte benyttet i vikingtiden for en norønn kriger som gikk «berserk». Å gå berserk vil si at man hisser seg opp til et blodtørstig raseri og galskap uten å tenke på andres eller sin egen sikkerhet. Ordet stammer fra det gammelnorske ordet «berserkr» som betydde «bjørneserk» eller «bjørneskjorte», og menes i forbindelse med en kledning krigere som ikke brukte brynje, gikk med.

Kledningen disse mennene benyttet var bjørnekinn da bjørnen sannsyneligvis var sett på som et veldig ærefult dyr på denne tiden. Denne kledningen kan derfor ha vært et statussymbol som kun ble brukt av de største og modigste krigerne. I Norrøn mytologi sier man at Odin var berserkenes egne gud som ga dem den utrolige kraften.

Når man går berserk vil det bli en overdose av adrenalin i kroppen og i hjernen som gjør at man slipper ut sitt enorme raseri helt ukontrollert og irrasjonelt. Man sier også at det å gå berserk også kan være det samme som å være «besatt» av dyrets ånd og dermed motta dyres styrke og villskap.

 

Vår mening om Vikings Go Berzerk

Vi synes Vikings Go Berzerk er et veldig spennende spill som tar deg med inn i dets verden slik at du blir ordentlig fanget opp i spenningen. Takket være funksjonene i spillet er det veldig lett å bli revet med når man spiller, og vanskelig å få seg til å slutte. Dette er et spill man garantert vil få mye underholdning fra, og vi anbefaler absolutt at du prøver det ut om du liker tøffe og spennende spill!

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill nå