Front / Anmeldelser / NetEnt: Hot City

NetEnt: Hot City

flag
Spill hos ComeOn!
Hot City

Helhetsinntrykk

80%
Grafikk - 82%
Spillaktivitet - 72%
Bonuser - 85%
Verdi - 82%
Sammendrag

Hot City er en veldig glamorøs og feminin automat fra Net Entertainment, men dessverre er den ikke lenger tilgjengelig.

Spill informasjon
Navn Hot City
Programvare NetEnt
Betaling 96.3%
Gevinstlinjer 25
Progressiv Nei
Hjul 5
Bra Ikke så bra
Glamorøs Ikke lenger tilgjengelig
Veldig feminin
Wilds og bonus
Spill hos ComeOn!

Hvor kan man spille?

KR2000 Bonus
83% Score
Spill nå
KR30000 Bonus
85% Score
Spill nå
10.000 kr Bonus
84% Score
Spill nå

Hvis du er fan av TV-serier som «Sex og singelliv» eller lignende, så vil du garantert sett pris på autoamten Hot City. Dette er nemlig en spilleautomat som oser av «glam og fashion», med mye rosa dilldall og blinkende lys uansett hvor du ser. Med ikoner som en gul taxi, en mobiltelefon og vakre kvinner som gjør det kvinner gjør best – shopper eller nyter en drink. Vel, vel, automaten har også sine fordeler med gratisspinn og et spennende bonusspill – som tross alt kan gjøre deg mange tusen kroner rikere!

 

Hvordan fungerer Hot City?

Automaten har fem hjul og passende 25 gevinstlinjer, samtidig som en lav innsats på lave 1 eurocent gjør den tilgjengelig for alle. Maksinnsatsen per snurr er 50 euro. Automaten er altså inspirert av storbylivet og har symboler som reflekterer det, og er kanskje mest laget for det kvinnelige kjønn? Isåfall lykkes de godt, for denne automaten har blitt svært populær, uten at vi vet hvilket kjønn som spiller mest på den.

Hot City har et wild-symbol som du virkelig vil sette pris på. Det er et symbol med et kjærestepar på date, og de hjelper deg å vinne ettersom de kan ta plassen til et hvilket som helst annet symbol. Scatter-symbolet er en bil påskrevet teksten «just married», og gir deg gevinst uansett hvor på automaten de befinner seg, så lenge du ruller frem minimum to samtidig. Skulle du snurre frem tre eller flere får du samtidig en serie med free spins, der alle gevinster tredobles.

 

Hot City

 

Bonusspillet i Hot City er også relativt glamorøst. Det får du adgang til ved å snurre frem minst tre gaveesker, og får da være med på en forhåndsvisning av nye designsko. Enkelte sko er nødvendigvis verdt mer, så her er det bare å håpe på at hjulet stopper på rett skopar. Da kan du hente hjem riktig så fete gevinster, som for de aller fleste vil være bedre enn sko. Du får flere forsøk helt til du ikke klarer å treffe riktig skopar, slik at her kan du bli sittende lenge dersom flaksen er på din side.

 

Hvor spiller man Hot City?

Det er svenskene i NetEnt som har laget denne automaten, som rett og slett betyr at den er tilgjengelig hos de fleste, større casinooperatørene. Vi kan for eksempel anbefale å spille hos NordicBet, Comeon eller Unibet, som alle også tar godt vare på deg som er nytt medlem hos dem.

 

Denne videoautomaten er ikke lenger tilgjengelig.

 

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill hos ComeOn!
Nøkkelord med