Front / Anmeldelser / Yggdrasil: Super Heroes

Yggdrasil: Super Heroes

flag
Spill nå
Super Heroes

Helhetsinntrykk

89%
Grafikk - 92%
Spillaktivitet - 91%
Bonuser - 88%
Verdi - 88%
Sammendrag

Super Heroes fra Yggdrasil er en spennende videoautomat med superhelter som drar deg med inn i deres verden der de kjemper mot onde skapninger og samtidig hjelper deg med å få høye gevinster.

Spill informasjon
Navn Super Heroes
Programvare Yggdrasil
Betaling Video slot
Gevinstlinjer 20
Progressiv Nei
Hjul 5
Bra Ikke så bra
Mange funksjoner Vanskelig å få freespins
Bra design Kan virke litt ensformig
Spill nå

Hvor kan man spille?

$400 Bonus
86% Score
Spill nå
KR800 Bonus
85% Score
Spill nå
KR40000 Bonus
90% Score
Spill nå

Super Heroes er en videoautomat fra Yggdrasil som er basert på super helter, slik navnet tilsier. I dette spennende spillet kan du hjelpe superheltene å bekjempe de onde skapningene og redde byen. Spillet tar plass langt oppe i været, ved toppen av skyskraperne der du kan spinne hjulene som har onde skapninger som symboler.

 

Design

Bakgrunnen på denne automaten er ganske enkel, med mange skyskrapere slik det blant annet ser ut i New York i USA. Det at bakgrunnen er enkel gjør at symbolene og hjulene på videoautomaten kommer veldig godt frem og man slipper å bli distrahert av bakgrunnen. En spesiell ting med denne videoautomaten er at hjulene og radene ikke er innenfor noen ramme slik som de aller fleste andre spill. Dette gjør at man føler seg som del av spillet, og ikke bare at man spiller på dette.

Symbolene på denne automaten viser de onde skapningene. Det er totalt fire onde skapninger i dette spillet; en oransje, en lilla, en grønn og en blå. Når det gjelder superheltene i spillet, så er det totalt 6 superhelter med i spillet og de har alle spesielle funksjoner. Det er superheltene som gjør dette spillet så interessant med sine spennende funksjoner. Superheltene kan komme inn i spillet på ethvert tidspunkt, og det er 2 superhelter som kommer av gangen for å hjelpe deg med å få høyere gevinst.

Møt superheltene i Super Heroes

Det er totalt 6 superhelter med i spillet Super Heroes og det er Mirage, Raven, Hopper, Tesla, Trance og Knox. Alle disse har spesielle funksjoner som gjør spillopplevelsen din litt mer interessant.

Når superhelt funksjonen blir aktivert vil 2 superhelter bli manet frem på hver sin side av spillpanelet der de utfører sin egne, spesielle funksjon. Hver superhelt har et level mellom 1 og 4 som er presentert i helt-ikonet over helten/heltinnen.

 • Mirage – Mirage forandrer alle høytbetalende symboler til terninger og hver terning spinner dermed til en Mystery Win mellom 5 og 1000 mynter blir gitt for hvert av de høytbetalende symbolene.
 • Raven – Raven kaster et roterende blad som forandrer opptil 4 tilfeldige hjul til wild hjul.
 • Hopper – Hopper maner frem en meteordusj som forvandler tilfeldige høyt- og lavtbetalende symboler til wilds.
 • Tesla – Tesla lager en bølge som endrer 2-5 tilfeldige høyt- og lavtbetalende symboler til andre høyt- og lavtbetalende symboler for å garantere en gevinst.
 • Trance – Trance maner frem en tidsportal som gir opp til 4 ekstra freespins. Denne superheltinnen kan kun dukke opp i freespins modus.
 • Knox – Knox skyter en flamme stråle inn i den totale gevinsten fra spinnet for å multiplisere denne opptil 5 ganger.

Super Heroes

Teknisk

Denne videoautomaten fra Yggdrasil har 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer. Innsatstilbakebetalingen for dette spillet er 96,1% og man kan spille for maks 1000 kr i innsats per spinn. Minstebeløp man kan spille for per spinn er 2 kr og minste myntverdi i dette spillet er 0,01, maks myntverdi er 5.00.

 

Funksjoner

Det er totalt 7 funksjoner i dette spillet, og det er Free Spins, Mystery  Win, Wild Reel, Random Wilds, Random Symbols, Multiplier og Extra Free Spins. Det er superheltene som gir disse, slik det også er nevnt ovenfor. Alle funksjonene kan bli aktivert i løpet av hovedrunden med unntak av ekstra freespins, som kun kan gis i løpet av en freespinsrunde.

 • Free Spins – Det blir gitt 4-7 freespins når man får 3-5 freespins symboler i løpet av hovedrunden. To superhelter vil hjelpe deg med å vinne høyere gevinster for hvert freespins ved at de kan levle opp og gi bedre og bedre funksjoner.
 • Mystery Win – Det er superheltinnen Mirage som aktiverer Mystery Wins ved å kaste terninger på de høytbetalende symbolene på hjulene og da gi deg mellom 5 og 1000 mynter.
 • Wild Reel – Superheltinnen Raven aktiverer Wild Reel funksjonen ved å kaste sitt roterende blad oppover og dermed forandrer opptil 4 hele hjul til Wilds.
 • Random Wilds – Superhelten Hopper maner frem en meteordusj som gjør tilfeldige symboler til wilds.
 • Random Symbols – Superhelten Tesla skyter en plasmastråle ned i bakken som endrer 2-5 symboler for å garantere en gevinst.
 • Multiplier – Det er superhelten Knox som kan komme inn i spillet mens gevinsten kalkuleres for å lade en power-ball som han skyter på beløpet så snart det er ferdig kalkulert for å gi deg en multiplier på denne.
 • Extra Free Spins ­– Superheltinnen Trance kan komme inn i spillet i løpet av en freespinsrunde for å gi deg opptil 4 ekstra freespins ved hjelp av en tidsportal.

Super Heroes

Vår mening om spillet Super Heroes

Spillet Super Heroes er et veldig interessant og spennende spill der du virkelig kan føle deg som del av spillet. Yggdrasil er veldig kjent for å utvikle videoautomater med god grafikk og med mange flotte funksjoner. Det eneste som er litt skuffende med dette spillet er at det er vanskelig å få 3 eller fler freespins symboler for å aktivere freespinsrunden, men alt i alt mener vi at det er et bra spill som er verdt å prøve ut.

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill nå