Front / Anmeldelser / Yggdrasil: Legend of the Golden Monkey

Yggdrasil: Legend of the Golden Monkey

flag
Spill nå
Legend of the Golden Monkey

Helhetsinntrykk

86%
Grafikk - 87%
Spillaktivitet - 86%
Bonuser - 88%
Verdi - 86%
Sammendrag

Legend of the Golden Monkey er en videoautomat med ape-tema fra Yggdrasil. Bli med på apestrekene mens du leter etter legenden om den gylne apen.

Spill informasjon
Navn Legend of the Golden Monkey
Programvare Yggdrasil
Betaling 96,10%
Gevinstlinjer Vinn alle veier
Progressiv Ja
Hjul 5
Bra Ikke så bra
Vinn alle veier Vanskelig å få 3 skattekister
Spill nå

Hvor kan man spille?

KR800 Bonus
85% Score
Spill nå
$400 Bonus
86% Score
Spill nå
KR40000 Bonus
90% Score
Spill nå

Legend of the Golden Monkey har inntatt spilleautomatenes verden med mål om å bli enehersker! Gjør deg klar for en råkul spilleautomat fra den svenske utvikleren Yggdrasil. Blant freespins og wild symboler finner du hele 3 forskjellige bonuser og enorme gevinster. Vi har tatt en nærmere titt på det som skjuler seg mellom gevinstlinjene. Vi anbefaler deg i tillegg å undersøke mulighetene for velkomstbonus som ny spiller ved å klikke på en av bonuslenkene våre.

 

 

Om spilleautomaten Legend of the Golden Monkey

Det er liten tvil om at den Gylne Apen hersker over spilleautomaten. Hele temaet er sentrert omkring den lille luringen, som likner mest på en kung-Fu kriger i en av 80-tallets Hollywood filmer. Legend of the Golden Monkey blander magiske toner fra Asia med et moderne design og det hele virker troverdig fra start til slutt. Vi lot oss sannelig imponere av de nydelige spesialfunksjonene i spillet. Les videre for å lære mer om de hemmelighetene som skjuler seg mellom linjene.

 

Legend of the Golden Monkey

 

Design og innsatser

Legend of the Golden Monkey byr på en helt spesiell vri i spillet, der du vinner uansett hvor symbolene lander på skjermen. Spillet følger et moderne oppsett med 720 gevinstlinjer, og du behøver kun identiske symboler som havner på hjul inntil hverandre. Du kan også vinne fra begge sider, der gevinstkombinasjonen starter på hjul nummer 5. En direkte konsekvens av det spesielle designet ser du i variasjonen, som er mye høyere enn vanlig. Med andre ord går det kortere tid mellom gevinstene.

Innsatsen er også uhyre enkel å justere, og du bruker kun én knapp for å finne en sum du er komfortabel med. Legend of the Golden Monkey har en min/maks innsats som strekker seg fra 2,5 til 1 250 kroner per spinn. Det gjør det mulig for 99,9% av alle spillere å finne en innsats som passer tykkelsen på lommeboken.

 

Apen kommer

Helt tilfeldig dukker apen opp på skjermen og forvandler tilfeldige symboler til noe som hjelper deg. Han kan endre alle symboler til noe du trenger, inklusive freespins. Når vi testet spillet i demoversjon skjedde det flere ganger at apekongen hjalp oss skaffe freespins og at vi vant store summer etterpå. Funksjonen gir spillet en X-faktor som man sjelden finner andre steder.

 

Freespins og wild

Freespins i Legend of the Golden Monkey er bygget opp på en merkelig måte. Du behøver minst tre symboler, formet som amuletter og med ordet «freespins» på forsiden. Med disse kan du vinne gratisrunder, der du først får tre spesielle valg!

Legend of the Golden Monkey byr nemlig på tre forskjellige typer freespins med wild symboler inkludert. Den første gir deg 6 freespins der ett wild symbol garantert legges til på skjermen for hvert spinn. Deretter blir wild symbolet sticky, som betyr at det henger igjen helt til gratisrunden er ferdig Det andre valget er 8 freespins med tre stacked wild symboler på det tredje hjulet, mens det tredje gir deg ett garantert wild symbol med sjansen til å vinne enda flere underveis med 10 freespins.

Legend of the Golden Monkey

Bonus-skrinet

Spilleautomaten inneholder også et magisk skrin, som dukker opp med jevne mellomrom. Kjenner du til tidligere spill fra Yggdrasil? Bonusen fungerer på samme måte som i de fleste andre spill. Et horisontalt hjul dukker opp på skjermen og begynner å spinne. Du kan vinne alt fra freespins til en høy kontantgevinst med tusenvis av kroner i potten. Størrelsen på myntgevinsten vil avhenge av hvor mye penger du satset i den foregående runden.

 

Sammendrag – Er Legend of the Golden Monkey en ekte konge?

Yggdrasil har kanskje ikke de mest sofistikerte spilleautomatene, teknisk sett. Likevel scorer de høyt på underholdning, og Legend of the Golden Monkey er sannelig et godt eksempel. Garanterte wild symboler i bonusrunden gjør spillet enda mer spennende, og definitivt verdt oppmerksomheten din. Vi liker også at bonus-skrinet dukket opp ofte når vi testet spillet i demoversjon. Glem ikke å gjøre krav på velkomstbonusen din ved å klikke på en av bonuslenkenke hos automater.org.

Legend of the Golden Monkey anbefales på det varmeste!

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill nå
Nøkkelord med