Front / Anmeldelser / NetEnt: Copy Cats

NetEnt: Copy Cats

flag
Spill nå
netent copy cats

Helhetsinntrykk

84%
Grafikk - 85%
Spillaktivitet - 84%
Bonuser - 83%
Verdi - 87%
Sammendrag

Nye Copy Cats fra NetEnt lanseres den 23. mai 2017 og er full av morsomme katter i ulike farger. Om du er glad i søte og koselige spill er dette det perfekte spillet for deg.

Spill informasjon
Navn Copy Cats
Programvare Net Entertainment
Betaling 96,76%
Gevinstlinjer 25
Progressiv Nei
Hjul 5
Bra Ikke så bra
Helt nytt spill fra NetEnt Kun 2 funksjoner
Spill nå

Hvor kan man spille?

KR12000 Bonus
84% Score
Spill nå
KR10000 Bonus
86% Score
Spill nå
KR800 Bonus
85% Score
Spill nå

Copy Cats er Net Entertainments helt nye, og ikke minst veldig søte, videoautomat som tar deg med til en bakgård med løskatter som kan gi deg store gevinster. Spillet ble lansert den 23 mai 2017.

 

 

Søte Symboler

Spillet Copy Cats inkluderer røde katter, blå katter, gylne katter, og rosa katter som kan kopiere seg selv for å gi større gevinst.

Wild symbolet i spillet er den kjempe søte, gule, lille katten og freespins symboler er kattebjellen. Om man får en full rad med Wild symbolet på hjul én, vil Copy Cat funksjonen aktiveres og alle kattesymboler som stopper på hjulene under denne funksjonen vil bli omgjort til Wild symboler.

Når du får 3 kattebjeller på ett spinn, vil freespins runden aktiveres med totalt 10 freespins. Om du får 3 nye slike symboler i løpet av freespinsrunden, vil 10 nye freespins aktiveres. De mest verdifulle av de vanlige symbolene er den røde katten, den rosa katten og den blå katten, mens opptrekker musen, melken og fiske-restende gir mindre gevinst og de fargede potene gir minst gevinst.

 

Heftige Funksjoner

Spillet inkluderer to funksjoner; Copy Cat funksjonen, og Free Spins funksjonen. Copy Cat funksjonen i dette spillet er veldig spesiell da den kattene kan kopiere seg selv. Det er derimot bare den rosa, den røde og den blå katten som kan kopiere seg selv. Det er når du får en full rad med én av de fargede kattene på hjul 1, at denne funksjonen vil bli aktivert. Mens funksjonen er aktiv vil alle kattesymboler som stopper på hjulene bli omgjort til katten som aktiverte bonusrunden.

Free Spins funksjonen i spillet blir aktivert når 3 kattebjelle-symboler stopper et sted på hjul 1, 3 og 5, og du får da 10 freespins. Om du også får 3 av samme symbol i løpet av freespinsrunden, vil du ytteligere 10 freespins. Dette gjør at du får flere muligheter til å vinne. Denne funksjonen kan også bli aktivert ved at man får en full rad med Wild symboler på hjul 1.

 

Copy Cats

 

Det tekniske ved spillet

Copy cats er en videoautomat med 3 rader, 5 hjul og 25 gevinstlinjer. Innsatstilbakebetalingen i spillet er hele 96,76% så det er nok store sjanser for å vinne når man spiller på dette spillet. Maksbeløp spillet kan utbetale i gevinst på ett spinn er 237 405 norske kroner, som et nokså livsendrene beløp å motta. Kanskje blir du den heldige som vinner dette?

Spillet er utviklet ved å benytte HTML5, noe som er blitt veldig vanlig de siste årene da HTML5 spill kan brukes både på PC, mobil og nettbrett på alle OS plattformer. Det minste man kan satse per spinn er 2,50 kr og det meste man kan satse per spinn er ca. 1200 kr, mens maks myntverdi er opptil 0,5.

 

Hva synes vi om Copy Cats?

Vi er veldig begeistrede for lanseringen av Copy Cats, men spillet vil nok ikke bli like populært som blant annet spillene Jungle Spirit: Call of the Wild eller som spillene fra Fairytale Legends-samlingen. Derimot er det allikevel et veldig koselig spill!

 

Copy Cats

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill nå
Nøkkelord med