Front / Anmeldelser / Play’n GO: Aztec Warrior Princess

Play’n GO: Aztec Warrior Princess

flag
Spill hos Betspin
aztec warrior princess

Helhetsinntrykk

83%
Grafikk - 80%
Spillaktivitet - 79%
Bonuser - 90%
Verdi - 83%
Spill informasjon
Navn Aztec Warrior Princess
Programvare Play N Go
Betaling 96,08%
Gevinstlinjer 20
Progressiv Nei
Hjul 5
Bra Ikke så bra
Autospinn modus 96,08% RTP
Freespins
Velg og Vinn funksjon
Spill hos Betspin

Hvor kan man spille?

$400 Bonus
86% Score
Spill nå
KR12900 Bonus
89% Score
Spill nå
KR12000 Bonus
84% Score
Spill nå

Aztec Warrior Princess er et flott nytt spill fra Play’n Go som ble lansert den 10. mai 2017! Spillet tar deg med på en uforglemmelig reise inn i de eldgamle Aztek-krigernes verden. Bli med farlige jaguarer, giftige pilfrosker, stolte ørner og spesielle drager på din vinnerreise og finn Aztek-kriger prinsessen, dødningshoder og gyldne skjold for å få de høyeste gevinstene.

 

Kule symboler

Spillet Aztec Warrior Princess er fylt med flotte symboler, og mange av disse gir også høy gevinst. Du har blant annet Scatter symboler, Bonus symboler og dyresymboler. Dette er symbolene du kan forvente deg:

Wild

Wild symbolet i spillet er et gyldent skjold og kan gi deg betydelig større gevinst om symbolet blir knyttet en vinnende kombinasjon i løpet av en spillrunde. Dette symbolet erstatter alle symboler unntatt Bonus, Freespins og Scatter.

Scatter

Scatter symbolet er Aztek-kriger prinsessen og når symbolet er del av en vinnende kombinasjon vil Scatter gevinsten bli ganget med den totale innsatsen og blir lagt til gevinstene man vinner med gevinstlinjene.

Bonus

Bonus symbolet i spillet er dødningshodene med blå, grønne og røde øyne. Får man tre eller flere av disse på et spinn, vil bonusrunden bli aktivert.

Aztec Warrior Princess

 

Spennende funksjoner

Funksjonene i spillet inkluderer en Velg og Vinn funksjon der du kan velge mellom fire hodeskaller tre ganger og dermed vil din gevinst beregnes. Velg og Vinn funksjonen er bonusrunden i spillet og blir aktivert om du får 3 eller fler dødningshoder på et spinn. I løpet av funksjonen er det 3 mulige hodeskaller som gir gevinster; Bronse, Sølv, Gull og Diamant, hvor Diamant gir mest gevinst og Bronse gir minst. Diamanten ganger innsatsen med hele 1000!

Den andre funksjonen i spillet inkluderer en freespinsrunde som blir aktivert om man får 3 eller fler Scatter symboler. I løpet av freespins runden vil Scattersymbolene fungere som Wilds og freespins kan derfor ikke aktiveres i løpet av denne funksjonen. Når freespinsrunden aktiveres kan man ikke endre på sin innsats og både innsatsen og gevinstlinjene vil være det samme gjennom hele funksjonen.

 

Litt om det tekniske ved spillet

Aztec Warrior Princess har 20 gevinstlinjer, 3 rader og 5 hjul. Innsatstilbakebetalingen til spillet er på hele 96,08%, så du har en god sjanse til å vinne når du spiller dette spillet. Maks innsats du kan spille med per runde på dette spillet er 1000 kr, og minste innsatsbeløp er 10 øre. Om du spiller for høyeste innsats har du mulighet til å vinne den aller største gevinsten på 10 043 887 kr!

Volatiliteten til Aztec Warrior Princess er medium, som har å gjøre med hvor ofte man kan få gevinst. Spill med høy volatilitet gir gevinst sjeldent, men når man først får gevinst vil den være stor, mens spill med lav volatilitet gir gevinst ofte, men det er som regel lavere gevinster. I dette tilfellet er det medium volatilitet som vil si at det er midt i mellom høy og lav volatilitet, så det blir en blanding av det overnevnte.

Aztec Warrior Princess

Aztec Warrior Princess

Med de mange flotte spillene vi har sett fra Play’n Go til nå har dette spillet absolutt mye å leve opp til, og til tross for at spillet har et bra konsept og god grafikk er vi derimot litt skuffet over funksjonene i akkurat dette spillet. Vi hadde forventet oss litt mer levende funksjoner istedet for en Velg og Vinn funksjon og freespins på samme skjerm. Men alt i alt er Aztec Warrior Princess et spennende spill, med fin grafikk og interessante funksjoner.

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill hos Betspin