Front / Anmeldelser / NetEnt: Wild Wild West: The Great Train Heist

NetEnt: Wild Wild West: The Great Train Heist

flag
Spill nå
Wild Wild West

Helhetsinntrykk

82%
Grafikk - 82%
Spillaktivitet - 81%
Bonuser - 80%
Verdi - 85%
Sammendrag

Wild Wild West: The Great Train Heist er et spennende og interessant spill fra Net Entertainment som er basert på den Ville Vesten der cowboyene herjet med sine hester og pistoler. Bli med inn i deres verden og vær med på den spennende opplevelsen i den Ville Vesten.

Spill informasjon
Navn Wild Wild West: The Great Train Heist
Programvare NetEnt
Betaling 96,75%
Gevinstlinjer 10
Progressiv Nei
Hjul 5
Bra Ikke så bra
Velg og Klikk funksjon Vanskelig å få 3 eller fler Scatters/Pengesafer
Free Spins funksjon
Spill nå

Hvor kan man spille?

$400 Bonus
86% Score
Spill nå
KR20000 Bonus
93% Score
Spill nå
KR40000 Bonus
90% Score
Spill nå

Wild Wild West: The Great Train Heist tar deg med tilbake til ville Vesten der du får muligheten til å vise cowboyene at det er en ny sjef i byen, og vinne stort. Spillet er som navnet tilsier inspirert av den ville Vesten der cowboyene herjet rundt. Spillet inkluderer tøffe bakgrunnslyder slik som pistolskudd og lading av pistolen. Det er også kule lyder når man får 3 eller fler scatter symboler.

Da det ikke er så mange spill i dag som er basert på den ville Vesten vil vi nok tro at dette blir et spill som ikke blir glemt så lett. Spillet Wild Wild West: The Great Train Heist fra den svenske superutvikleren Net Entertainment er allerede blitt veldig populær til nå på grunn av sitt interessante tema. NetEnt er veldig kjente for å utvikle fantastiske spill som blir likt og elsket av mange casinospillere og det er ikke uten grunn, de legger veldig mye jobb og fokus på hvert og ett av disse for å forsikre seg om at de oppfyller alle krav.

 

Hva er den ville Vesten?

Den ville Vesten er det man kaller perioden mellom 1848 og 1890 da erobringen av det vestlige Nord-Amerika pågikk. Det hele begynte etter et stort gullfunn i California. Landsdelen de hadde funnet gullet i hørte til indianerne, så de drev dem dermed ut av området og tilbake til Arizona, Colorado, Wyoming og Montana.

Men det var ikke bare erobringen betegnelsen «den ville Vesten» handlet om, det sammenfatter også geografi, historie, folkeminner, litterære uttrykk og populærkultur om livet som var i løpet av den menneskelige ekspansjonen vestover i Nord-Amerika. I dag tenker vi for det meste på cowboyer ridene i gamle, ikoniske landsbyer, med pistoler og klare til å slåss om hvem som helst.

 

Teknisk og design

Spillet Wild Wild West: The Great Train Heist ble utviklet av NetEnt og har 5 hjul, 3 rader og 10 gevinstlinjer. Innsatstilbakebetalingen til dette spillet er 96,75%, minste innsatsbeløp er 1 kr og maks innsatsbeløp er 1000 kr. Designet på denne videoautomaten er basert på de gamle tegneserierene som handlet om den ville Vesten og dette er absolutt noe som øker spenningen i dette spillet.

Når du kommer til freespinsrunden vil du kunne se at introen til denne runden inkluderer en fortelling i form av en tegneserie der noen cowboyer løper etter toget og skyter mot 2 andre cowboyer som står på toppen av toget. Disse detter dermed av toget, og deretter er det en annen cowboy som klatrer opp på toget for å fange den siste personen på taket.

Det er etter dette at lykkehjulet kommer opp i forbindelse med freespinsrunden slik at du kan snurre denne og finne ut av hvilken Wild funksjon du kan bruke i freespinsrunden.

 

Wild Wild West

Symboler i spillet Wild Wild West: The Great Train Heist

Symbolene i spillet inkluderer cowboyer, Wilds, pengesafer av gull og togsymboler. Togsymbolet i spillet med tallet 7 er scatter symbolet i dette spillet. Når du får 3 eller flere slike symboler vil freespinsrunden bli aktivert. Du kan også få 3 eller fler scattersymboler i løpet av freespinsrunden for å få flere freespins.

Pengesafene av gull er symbolene som aktiverer Velg og Klikk funksjonen. Om du får tre eller flere av disse på et spinn, vil dette bli aktivert og du kan velge din pengesafe. Dette er derimot ikke mulig å få i noen annen runde enn i hovedspillet.

 

Funksjoner

Funksjonene i spillet Wild Wild West: The Great Train Heist inkluderer spesial Free Spins med en type Wild, og en Velg og Klikk funksjon. Når du får 3 eller fler togsymboler med tallet 7 vil freespinsrunden bli aktivert og hvor mange freespins du vil få kommer anpå hvor mange scatter symboler du får på et spinn. Om du får 3 scattere, vil du få 10 freespins, om du får 4 vil du få 20 freespins og om du får 5 vil du få 30 freespins.

Når freespinsrunden aktiveres blir du tatt med til et nytt vindu der det er et lykkehjul med ulike Wilds. Du kan få én av følgende Wild funksjoner;

  • Vanlig WildsDette symbolet kan erstatte alle symboler utenom scatter symboler.
  • Utvidene WildsDette symbolet vil automatisk utvide seg til å dekke hele hjulet det lander på om symbolet blir del av en vinnende kombinasjon.
  • X2 Multipliserende WildsVil multiplisere alle gevinster som inkluderer en Wild med 2.
  • Spredende WildDenne funksjonen gjør at alle Wilds som stopper på hjulet, i tillegg til den Wilden symbolet legger til, vil duplisere seg selv.

Den andre funksjonen i spillet er Velg og Klikk funksjonen. Denne blir aktivert når 3 eller fler pengesafer av gull stopper på hjulene i en runde. Under Velg og Klikk funksjonen kan du velge én av de tre eller flere pengesafene som inneholder ulike pengegevinster.

 

Vår mening om spillet Wild Wild West: The Great Train Heist

Wild Wild West: The Great Train Heist er et spennende spill som gir deg følelsen av å være i ville Vesten sammen med resten av cowboyene. Om du er fan av cowboyer og den ville Vesten vil vi absolutt anbefale at du prøver dette spillet.

Wild Wild West

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill nå