Front / Anmeldelser / NetEnt: Steam Tower

NetEnt: Steam Tower

flag
Spill hos LeoVegas
Steam Tower

Helhetsinntrykk

84%
Grafikk - 87%
Spillaktivitet - 83%
Bonuser - 82%
Verdi - 85%
Sammendrag

Steam Tower er en veldig spennende og unik videoautomat fra Net Entertainment der målet er å nå toppen av tårnet og redde prinsessen fra dragen.

Spill informasjon
Navn Steam Tower
Programvare NetEnt
Betaling 97.0%
Gevinstlinjer 15
Progressiv Nei
Hjul 5
Bra Ikke så bra
Unik automat Vanskelig å komme til toppen av tårnet
Freespins Ikke så ofte gevinster
Bonusgevinst Freespins veldig sjeldent
Spill hos LeoVegas

Hvor kan man spille?

KR400 Bonus
87% Score
Spill nå
KR2000 Bonus
87% Score
Spill nå
KR1000 Bonus
90% Score
Spill nå

Spillutvikleren Net Entertainment er kjent for å ikke hvile på laubærene når det kommer til nye spilleautomater, og 2015 var ikke et unntak.Utvikleren bak spilleautomater som Hall of Gods og Mega Fortune lanserte to nye spilleautomater i løpet av de to første månedene i 2015. Automaten Tornado: Farm Escape ble lansert slutten av januar, og Steam Tower ble lansert i løpet av februar. I denne omtalen vil du kunne lese mer om automaten Steam Tower.

 

Steam Tower tema og funksjoner

Teamet til denne spilleautomaten fra NetEnt er noe annerledes enn det vi har sett tidligere fra utvikleren. Navnet Steam Tower gir en viss pekepinn, men sier likevel ikke så mye. Steam er engelsk for damp og tower er engelsk for tårn. Både damp og tårn er viktige elementer i automaten, som har et tema som kan knyttes til 1800-tallets utvikling av energi og teknikk. Men Steam Tower har også symboler som prinsesser og drager, noe som kanskje ikke er det man skulle forvente av automaten når man hører navnet.

Hele historien går ut på at en drage har fanget en prinsesse i toppen av et tårn, og spilleren må hjelpe den klassiske helten, i dette tilfellet en hardbarket fyr som mest minner om en cowboy fra en westernfilm, med å redde prinsessen.

 

Steam Tower

 

Grafikken til Steam Tower er meget bra utført, og tematikken og de grafiske elementene passer godt med en pompøse musikken og mange spennende lyder.

Steam Tower inneholder alle de klassiske funksjonene som man forventer fra en moderne videoautomat fra NetEnt. Har finnes både scatter- og wild-symboler.

Wildsymbolene dukker opp tilfeldig på hjulene og erstatter andre symboler. Det gjør det enklere for spillerne å få en vinnende kombinasjon av symboler.

Scattersymbolene dukker også opp tilfeldig, og med disse kan spillerne aktivere en bonusrunde med gratisspinn. Under runden med gratisspinn er målet å klatre opp til toppen av tårnet for å redde den fangede prinsessen. Under gratisspinnrunden er det både multiplikatorer og ekstra scattersymboler. Multiplikatorene gjør at gevinstene multipliseres inntil 7 ganger, og scattersymbolene gir spillerne ytterligere gratisspinn.

Dersom man klarer å klatre opp alle de 16 stegene til toppen av tårnet og overvinne dragen venter en bonusgevinst på hele 6000 mynter (i tillegg til alt man har vunnet med gratisspinnene).

 

Oppsummering

Steam Tower ble Net Entertainment sin andre lansering i 2015, og er en spennende og annerledes videoautomat. Automaten er både velgjort, har et annerledes tema og noen veldig kule bonusfunksjoner. Spillet fokuserer mye på bonusfunksjonen med gratisspinn, og konseptet til automaten er ganske så unikt. Hele automaten er som et eventyr, og det er opp til deg å la eventyret få en lykkelig slutt.

Steam Tower kan spilles hos alle nettcasinoer som tilbyr spilleautomater fra Net Entertainment. Dette inkluderer blant annet Betsafe, Thrills og Unibet, som også gir nye spillere en god velkomstbonus i tillegg til gratisspinn ved første innskudd.

 

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill hos LeoVegas
Nøkkelord med