Front / Anmeldelser / NetEnt: Warlords – Crystal of Power

NetEnt: Warlords – Crystal of Power

flag
Spill hos Guts
Warlords

Helhetsinntrykk

94%
Grafikk - 93%
Spillaktivitet - 96%
Bonuser - 98%
Verdi - 92%
Sammendrag

Warlords - Crystals of Power fra Net Entertainment er en veldig spennende videoautomat som inneholder mange funksjoner. Hvilken krigshersker blir din favoritt?

Spill informasjon
Navn Warlords - Crystals of Power
Programvare Net Entertainment
Betaling 96,89%
Gevinstlinjer 30
Progressiv Nei
Hjul 5
Bra Ikke så bra
Mange funksjoner Vanskelig å få freespins
Spill hos Guts

Hvor kan man spille?

$400 Bonus
86% Score
Spill nå
KR800 Bonus
85% Score
Spill nå
KR20000 Bonus
93% Score
Spill nå

Warlords – Crystal of Power er et utrolig spill fra NetEnt som er proppfull av effekter og funksjoner. I spillet møter du tre krigsherskere; en barbar, en prestinne og en Samurai som kan hjelpe deg til å få flotte gevinster. Hver av disse har også et dyr hver som følger med dem. Barbaren har et villsvin som følgesvenn, prestinnen har en svart panter og samuraien har en ulv som følgesvenn.

 

Teknisk om Warlords – Crystal of Power

Dette spillet har 5 hjul, 3 rader og 30 gevinstlinjer og innsatstilbakebetalingen på spillet er 96,89%. Man kan vinne opptil 100 000 ganger sin innsats, og innsatsnivå er fra 1,50 kr på det laveste og 1500 kr på det høyeste.

 

Funksjoner

Det er et stort antall funksjoner i dette spillet, og det er nettopp det som gjør det så spennende. Totalt er det 5 funksjoner i spillet, og det er Random Overlay Wilds, Free Spins, Battle, Re-spins, Final Chance. Alle funksjonene gjør det lettere for deg å vinne mer, samtidig som du kan kose deg med spenningen.

 

Random Overlay Wilds

Spillet inkluderer to typer Wilds; vanlige Wilds og Random Overlay Wilds. Vanlige Wilds kan erstatte alle symboler med unntak av Scatter symboler og Random Overlay Wilds kan bli aktivert på ethvert spin i løpet av hovedrunden. Når den blir aktivert vil Wild symboler bli festet tilfeldig på hjulene, men ikke et hjul der det er en scatter fra før.

Det er tre typer Random Overlay Wilds, og det er den Barbariske Hammer funksjonen som gir 4 Wild symboler i form av en firkant, Priestess Arrow funksjonen som gir 2-5 Wild symboler på hjul 1-5, og Samurai Sword funksjonen som gir 2-5 Wilds på hjul 1-4.

 

Free Spins

I dette spillet finnes det 3 ulike Scatter symboler; et blått med en hammer for barbaren, et grønt med pil og bue for prestinnen og et rødt med to samuraisverd for samuraien. Hver av de tre symbolene er assosiert med ulike freespins spill. Om du får 2 eller fler Scatter symboler i hovedspillet, vil du aktivere den tilsvarende funksjonen som er enten 3 freespins, 1 multiplikator eller 1 Sticky Wild. I løpet at hovedrunden vil scatter symbolene kun havne på hjul 2,3 og 4, men i freespinsrunden kan de havne på alle hjulene.

De ulike Scatter symbolene gir følgende mengde freespins:

  • Barbar freespinsDet blå scatter symbolet gir minst freespins.
  • Prestinne freespinsDet grønne scatter symbolet girfreespins.
  • Samurai freespinsDet røde scatter symbolet gir freespins.

Warlords

I hver freespinsrunde vil kun det samme scatter symbolet som startet runden være tilgjengelig på hjulene. Det vil si at om en freespinsrunde blir aktivert med

Prestinne scatters, vil det kun være grønne scatter symboler med i freespins runden, de samme samme som aktiverte funksjonen. Om et eller flere scatter symboler stopper på hjulene i løpet av denne runden vil en ny funksjon bli aktivert avhengig av hvilken krigshersker som startet runden.

 

Barbar freespins

I løpet at Barbar freespinsrunden vil det kun være krigshersker symboler og dyresymboler på hjulene, og om et extra scatter symbol stopper på hjulene, vil 3 ekstra freespins bli gitt.

 

Prestinne freespins

I Prestinne freespinsrunden vil hvert ekstra scatter symbol øke en multiplier x1 for hver scatter.

 

Samurai freespins

Når Samurai freespinsrunden er aktivert og pågår vil scatter symbolene bli til sticky wilds frem til freespinsrunden er over.

 

Battle

Om 2 ulike scatter symboler stopper på hjulene, vil ett scatter symbol bli tilfeldig valgt etter kampen. Det valgte scatter symbolet vil også forandre det andre det andre symbolet slik at det blir til samme symbol før Re-spinsrunden starter. Det er en 50/50 sjanse hvilket av symbolene som vil bli valgt og dermed aktivere Re-spins.

Om det er 3 scatter symboler som lander på hjulene og to av disse er samme symbol og det tredje er et annet symbol, vil det være 75% sjanse for at det er det samme symbolet som er på de 2 symbolene som blir valgt etter kampen.

Hvis 3 ulike scatter symboler stopper på hjulene, vil scatter symbolet bli av samme type før Re-spins runden starter, etter kampen. I dette tilfellet er det like stor sjanse for hvilket av symbolene som blir valgt.

 

Final Chance

Om Re-spinsrunden blir aktivert med bare 2 scatter symboler, og det ikke stopper noe ekstra scatter symboler i løpet av Re-spinsrunden, vil en tilfeldig funksjon bli aktivert. Man vil da få enten en mynt med en gevinst mellom 3 og 100 ganger innsatsen eller et scatter symbol som blir plassert hvor som helst på hjulene. Om man får et scatter symbol vil freespinsrunden automatisk starte, og det vil ikke bli gitt noen fler Re-spins.

 

Vår mening om spillet Warlords – Crystal of Power

Warlords – Crystal of Power er et veldig interessant og spennende spill med mange funksjoner. Vi er også veldig begeistret for grafikken, lydeffektene og symbolene på denne videoautomaten. Nok en gang har Net Entertainment skapt et veldig bra spill.Warlords

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill hos Guts