Front / Anmeldelser / NetEnt: Scruffy Duck

NetEnt: Scruffy Duck

flag
Spill nå
Scruffy Duck

Helhetsinntrykk

85%
Grafikk - 86%
Spillaktivitet - 83%
Bonuser - 84%
Verdi - 89%
Sammendrag

Scruffy Duck er en av de nyeste spilleautomatene fra Net Entertainment og byr på moro og gode opplevelser. Få sjansen til å se den stygge andungen bli til en vakker svane mens du vinner fine gevinster.

Spill informasjon
Navn Scuffy Duck
Programvare Net Entertainment
Betaling 96,38%
Gevinstlinjer 25
Progressiv Nei
Hjul 5
Bra Ikke så bra
Fine funksjoner Litt barnslig
Fargerikt Total gevinst på 40 000 kr per spinn
Spill nå

Hvor kan man spille?

KR30000 Bonus
85% Score
Spill nå
KR12000 Bonus
84% Score
Spill nå
KR20000 Bonus
93% Score
Spill nå

Scruffy Duck er et helt nytt spill fra Net Entertainment som vil bli lansert den 11. mai 2017. Det søte spillet er basert på fortellingen om den stygge andungen og er absolutt verdt å prøve ut! Denne videoautomaten er fylt med bra grafikk, flotte funksjoner og spenning.

 

Fortellingen om den stygge andungen

Fortellingen om den stygge andungen begynner når en andemor får noen andeunger og legger merke til at den ene lille andungen ikke er lik de andre barna. Da denne andungen ser annerledes ut begynner både moren og de andre andeungene å erte ham for hans litt rare utseende, noe som gjør ham veldig trist.

En dag når de er ute og svømmer går moren og de andre andeungene vekk fra ham, og han blir igjen helt alene i dammen. Skuffet og såret prøver han å finne andre gårder der han kanskje passer inn, men ingen ønsker å ha ham hos seg. Han begynner derfor å gråte mens han ønsker å være som de andre slik at de ville like ham.

Litt senere mens han går bortover veien ser han noen svaner som flyr over ham og han ønsket å være som dem, men blir lei seg igjen fordi han fremdeles tror han er en and. Det er da han ser sitt speilbilde i vannet og ser at han også er blitt til en vakker svane. Litt etter kommer svanene til ham og spør ham om å være med dem, noe han selvsagt sier ja til, og deretter går lykkelig sammen med dem.

 

 

Teknisk informasjon

Scruffy Duck er et spill bestående av 3 rader, 5 hjul og 25 gevinstlinjer, og innsatstilbakebetalingen er på hele 96,38%. For NetEnt spill er det veldig vanlig med høye prosenter for tilbakebetaling av innsatser og det er nok derfor deres spill er blant de mest elskede på markedet. Når det gjelder maksinnsats på spillet så er beløpet du maksimalt kan plassere som innsats 2500 kr og maks gevinst på et spinn er 40 000 kr.Scruffy Duck

 

Kule funksjoner

Dette spillet er stappfult av kule funksjoner slik som blant annet Expanding Wilds som gjør at den stygge andungen, som er et Wild symbol, blir til en vakker svane. Freespins runder aktiveres når du får 3 freespins symboler hvor som helst på hjulene 3,4 eller 5. I løpet av freespins runden kan du få en av fem ulike funksjoner som gir ulike antall med freespins:

  • Multiplier Funksjon – 15 freespins
  • Symbol Removal – 12 freespins
  • Colossal Wild – 10 freespins
  • Random Wild – 8 freespins
  • Double Funksjon – 6 freespins

Under Multiplier funksjonen vil du få 15 freespins som ganger alle eventuelle gevinster med 3. Symbol Removal funksjonen gir deg 10 freespins med 2×2 eller 3×3 Colossal Wilds på 2, 3 og 4 hjul. Når Random Wild funksjonen blir aktivert vil du få 8 gratisspinn med mellom 2 og 5 tilfeldige Wilds for hvert freespinn, men ingen av disse vil bli utvidet. Double funksjonen gir 6 freespins der to av de nevnte funksjonene vil bli tilfeldig valgt.

Det finnes tre ulike Wilds man kan få i løpet av en freespins runde, og det er Expanding Wild, Colossal Wild og Random Wild. Colossal Wild symbolet kan vises helt eller delvis og den deler seg opp i 2 til 9 enkle Wilds hvis den er del av en vinnende runde. Expanding Wilds er wilds som sprer seg over hele hjulet, dette skjer når den stygge andungen blir til en vakker svane og du får dermed mer gevinst. Random Wilds er Wilds som dukker opp tilfeldig i spillet, men de blir ikke utvidet.
Scruffy Duck

 

Scruffy Duck videoautomat fra NetEnt

Dette er en automat for deg som elsker lyse farger og et lekende konsept på automatene. Fylt med flotte funksjoner, bakgrunnslyd og lekende bilder og symboler er dette et spill som vil gi deg et smil om munnen, og er absolutt ikke et spill du bør gå glipp av! For å spille dette spillet på Mr Green, klikk på knappen nedenfor, så tar vi deg rett til casinoet.

 

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill nå