Front / Anmeldelser / NetEnt: Motörhead

NetEnt: Motörhead

flag
Spill nå
Motörhead

Helhetsinntrykk

86%
Grafikk - 87%
Spillaktivitet - 88%
Bonuser - 86%
Verdi - 85%
Sammendrag

Motörhead fra den svenske spillutvikleren Net Entertainment er basert på rockebandet Motörhead og byr på høy musikk og gode gevinster.

Spill informasjon
Navn Motörhead
Programvare Net Entertainment
Betaling 96,98%
Gevinstlinjer 76
Progressiv Nei
Hjul 5
Bra Ikke så bra
Freespins og 2 andre funksjoner Kan bli litt kjedelig i lengden
Spill nå

Hvor kan man spille?

KR20000 Bonus
93% Score
Spill nå
KR30000 Bonus
85% Score
Spill nå
KR11111 Bonus
85% Score
Spill nå

Svenske, ledende spillutvikler for nettbaserte spilleautomater, NetEnt, gikk for en tid tilbake ut og kunngjorde at selskapet planla å lansere en spilleautomat-triologi som skulle ta for seg et rocketema. Første lanseringen i serien ble en forrykende automat (og min personlige favoritt) som hadde supergitaristen og rockelegenden Jimi Hendrix som tema. Her kunne vi lytte til Jimis fantastiske gitar-soloer hele veien til de beste gevinstene med låter som Purple Haze og Voodoo Child – på full trøkk!

Den andre i rekken i denne serien, ble en spilleautomat med tema fra rockebandet Guns N ‘Roses. Her kunne vi bli med på en heidundranes oppdagelsesreise sammen med Axl, Slash og Duff med låter som Sweet Child O' Mine og Paradise City i ekte Guns N ‘Roses-stil.

Nå er den tredje og siste spilleautomaten i denne forrykende rocke-triologien lansert. Temaet her er ingen ringere enn selveste Motörhead! For å kunne få et inntrykk om hva du kan forvente deg av denne nye automaten, trenger du bare å lytte til de to første linjene i teksten fra Motörhead sin store hit, Ace of Spades -“If you like to gamble, I tell you I’m your man, you win some, lose some, it’s all the same to me.” Les videre og vi her på Automater skal gi deg alle detaljene om hvordan du kan få freespins på spilleautomaten fra flere ulike nettcasinoer som vi har inngått et samarbeid med, så bli med oss videre.

 

 

Motörhead automaten lanseres fra Net Entertainment

Det er faktisk gått nesten ett år siden musikkguden Ian Fraser Kilmister, bedre kjent som Lemmy Kilmister – gikk bort – den 28. desember 2015. En tragisk nyhet som kom bare fire dager etter at Lemmy hadde feiret sin 70-årsdag. Den aggressive kreftsykdommen han i lengre tid hadde blitt plaget med, hadde dermed revet ham bort fra oss alle og forlot en hel verden i dyp sorg og savn. Vi kan fremdeles kjenne litt på smerten når vi lytter gjennom de gamle Motörhead-klassikere når vi starter den nye spilleautomaten den første gangen. men dette blir raskt erstattet med en plutselig trang til å rocke hardt – og hardt skal det være gjennom hver spillrunde som til slutt fører til store, herlige pengegevinster!

 

Utforming og spesialfunksjoner

Motorhead-automaten er blitt utformet i et unikt 5 hjuls format, der det første og andre hjulet bare har tre rader. Det tredje og fjerde hjulet kommer med fire rader og det femte hjulet har 5 rader som totalt gir muligheten til å vinne på totalt 76 gevinstlinjer.
I tillegg til dette har NetEnt lagt til en unik rocke-funksjon i automaten som fungerer slik at ett av hjulene blir til en vertikal linje der alle symboler blir forvandlet til det samme symbolet. En av de andre spesialfunksjonene er den såkalte Mystery reels som fungerer på samme måte som den forrige, men som i tillegg forvandler flere av hjulene til å få matchende symboler. Får du 3 scatter-symboler aktiveres freespins-runden. I løpet av disse freespins vil du ha en vertikal wild-linje som har det kuleste symbolet av dem alle, ja, du gjettet riktig, nemlig super-hitten Ace of Spades.

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill nå
Nøkkelord med