Front / Anmeldelser / JFTW: Goldwyn’s Fairies

JFTW: Goldwyn’s Fairies

flag
Spill hos Casumo
Goldwyn's Fairies

Helhetsinntrykk

88%
Grafikk - 83%
Spillaktivitet - 84%
Bonuser - 92%
Verdi - 93%
Sammendrag

Goldwyn's Fairies er det helt nye, og aller første spillet fra Just For The Win (JFTW) som tar plass i en grønn skog med feer og 3 ulike typer Wilds.

Spill informasjon
Navn Goldwyn's Fairies
Programvare Just For The Win
Betaling 96.28%
Gevinstlinjer 20
Progressiv Nei
Hjul 5
Bra Ikke så bra
3 ulike Wilds Kan virke forvirrende for nybegynnere
Mange freespins Litt ensformig
Gode utbetalinger Minste innsats er 1 kr
Spill hos Casumo

Hvor kan man spille?

KR12000 Bonus
84% Score
Spill nå
KR30000 Bonus
85% Score
Spill nå
KR10000 Bonus
86% Score
Spill nå

Goldwyn's Fairies er et helt nytt spill fra spillutvikleren Just For The Win (JFTW) som gikk live den 17. mai 2017. Dette er spillutviklerens aller første spill og vil være tilgjengelig både hos Microgaming og Quickfire operatører. Er du klar til å bli med de vakre feene på en utrolig vinneropplevelse? I dette spillet møter du de vakre feene med tryllestøv, og edelstener.

 

Litt om videoautomaten Goldwyn's Fairies

Bakgrunnen på Goldwyn’s Fairies er helt grønn med noen blader for å gi deg følelsen av å være inne i fe-skogen. Kvaliteten på spillet er ikke akkurat den beste, men spillet i seg selv er ikke så aller verst allikevel. Den gode tingen ved dette spillet er at det er lett å vinne ofte, og du har mulighet til å vinne mye.

På dette spillet kan du plasere innsatser fra 1 kr til 2500 kr og myntverdien er fast, så denne kan ikke endres på. Videoautomaten har totalt 20 gevinstlinjer, 3 rader og 5 hjul og innsatstilbakebetalingen til spillet er hele 96.28%. Musikken i spillet er veldig rolig, og kan minne om en koselig filmslutt. Den får deg virkelig til å lette litt på humøret.

Goldwyn’s Fairies videoautomat har en utbetaling på totalt 500 mynter, og med maks innsats kan du vinne maks 1 333 208 kr. Det er nok det til å endre livet ditt! Om du er heldig kan du gjøre om alle symbolene til Wilds i løpet av en freespins- eller re-spinsrunde. Dette skjer ved at du på spinnene du får utdelt får en Wild alle plasser på hjulene, slik at alle Wildene kommer frem samtidig på det siste spinnet ved hjelp av Returning Wilds som er den lyse sirkelen.

 

Goldwyn's Fairies

Funksjoner og symboler

I videoautomaten Goldwyn’s Fairies vil du kunne finne symboler som feene, edelstener, scatter symboler, wild symboler og re-spins symboler. Det er også noen ganske så fine funksjoner med i dette spillet. Det er totalt 4 feer med i spillet som er vanlige symboler; en gul fe, en blå fe, en oransje fe og en grønn fe. Feene i spillet symboliserer de fire årstidene; vinter, vår, sommer og høst, og gir høyest utbetaling etter Wild symbolene.

Stjernen i spillet er derimot Goldwyn, som er en blond fe med gul og lilla kjole. Hun kan du finne på både Re-spins Wild symboler og på Wild symboler i spillet, men vanlige Wilds med denne feen på er kun tilgjengelig i freespins modus. I vanlig modus vil du kunne se classic Wilds istedenfor, som er det grønne symbolet. Wild-symbolene kan erstalle alle andre symboler med unntak av scattersymboler.

Om du får et Re-spin symbol på hjul tre i løpet av hovedrunden vil Re-spins runden som inkluderer Returning Wilds og Final Re-spin bli aktivert. Re-spins modusen pågår helt til det ikke er noen fler Re-spin Wild symboler som dukker opp på hjulene.

Hver gang du får Wild symboler (både vanlige og Re-spins), i en re-spins- eller en freespinsrunde vil Goldwyn lage en lys sirkel rundt symbolet som erstatter symbolet. Om det skulle stoppe et nytt Wild symbol inne i en slik sirkel, vil Godwyn sette en sirkel (Returning Wild) som erstattet et annet, tilfeldig symbol istedenfor. Når det siste spinnet er, vil alle sirklene igjen bli erstattet med Wilds, som vil si at du har ganske så gode sjanser til å få en veldig god gevinst her.

 

Spillutvikleren Just For The Win (JFTW)

Just For The Win ble etablert i 2016 av en gruppe utviklere, spilldesignere og andre fagfolk med erfaring fra noen av de største firmaene i bransjen. Gruppen består av rundt 20 ulike, kreative og inspirasjonsrike fagfolk fra 11 forskjellige land, og det er nettopp det som gjør at de kan opprette en veldig unik spillkultur som også smitter over på deres spill.

Med tanke på deres erfaringer i bransjen vet de nok absolutt hvordan man utvikler tilfredstillende spill for casinoelskere over hele verden, også i Norge. Til nå har de som nevnt bare utviklet spillet Goldwyn’s Fairies, men de jobber nok med å utvikle flere spill i skrivende stund som ikke bare er fine for øye, men også spennende å spille.

 

Sammendrag om Goldwyn's Fairies

Goldwyn’s Fairies fra Just For The Win er en ganske så god videoautomat, noe vi er overrasket over sett at dette er spillutviklerens aller første utviklede spill. Selvom spillet kanskje ikke når toppene sammen med spillene til Net Entertainment, Microgaming og Play’n Go har de derimot utviklet et veldig bra og interessant spill.

Det er spesielt funksjonene Goldwyn's Fairies som gjør dette så spennende, med hele tre Wild symboler; klassiske Wilds, Freespins Wilds og Re-spin Wilds, og selvsagt funksjonen med Returning Wilds. Til å være et helt nytt spill fra en helt ny spillutikler har de absolutt truffet blink med dette spillet. Med et så bra første-spill har vi nå store forventninger til spillutviklerens kommende spill.

 

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill hos Casumo