Front / Anmeldelser / NetEnt: Lights

NetEnt: Lights

flag
Spill hos Thrills
Lights

Helhetsinntrykk

87%
Grafikk - 92%
Spillaktivitet - 87%
Bonuser - 87%
Verdi - 85%
Sammendrag

Lights er en interessant videoautomat fra spillutvikleren Net Entertainment med et kinesisk tema.

Spill informasjon
Navn Lights
Programvare NetEnt
Betaling 96.1%
Gevinstlinjer 9
Progressiv Nei
Hjul 5
Bra Ikke så bra
Veldig god kvalitet Vanskelig å få gevinst
Kule symboler Irriterende lysfluer
Kinesisk-inspirert Bare 96.1% RTP
Spill hos Thrills

Hvor kan man spille?

KR16000 Bonus
85% Score
Spill nå
KR1000 Bonus
83% Score
Spill nå
KR1000 Bonus
75% Score
Spill nå

Svenskene i NetEnt har i mange år nå produsert flere «bestselgende» spilleautomater på nett, og det virker ikke som de har tenkt til å stanse med det første. På sensommeren i 2014 lanserte de automaten Lights, som tar oss med til det frodige Kina og alle de tradisjonelle symbolene man forventer å finne i et slikt spill. Og ikke minst en god porsjon med forskjellige lys og lykter, som faktisk er mer spennende enn hva det først kan høres ut som. Spesielt når ildfluene flakser over skjermen og sprer Wild-symboler utover hjulene dine! Denne automaten kan du blant annet spille hos Guts.

 

lights spilleautomat fra netent med østens mystikk

 

Generelt om Netents Lights

Ved første øyekast er ikke Lights noen unik automat, og den følger samme oppsett som de fleste andre spill utviklet av NetEnt. Den har for eksempel fem hjul som har tre rader hver, men til forskjell fra mange andre automater har den kun ni vinnerlinjer. Det gjør at man ikke vinner like ofte og ikke kan vinne på kryss og tvers slik mange er vante til, men når automaten da først slår til og plasserer de riktige symbolene på riktig plass, så kan man forvente seg ganske så fete gevinster.

Temaet på automaten sender assosiasjoner til det frodige Kina, med dets vakre landskaper og det som hører til. Symbolene består av alt man kan tenke seg til på en automat som heter Lights, med vakre lamper og ildfluer og mer til. Sistnevnte vil du for øvrig komme til å legge spesielt godt merke til, ettersom de kan sørge for å krydre spillebrettet ditt med fete gevinster.

Utover dette vil vi si at automaten virker svært gjennomført, og har en god balanse mellom de bonusfunksjonene som trengs for å holde spillet spennende. Et gjennomført design er dessuten svært viktig for å lansere en vellykket automat når vi nå skriver 2014, og her treffer NetEnt så til de grader med Lights.

 

Bonusfunksjoner

Den viktigste bonusfunksjonen på Lights-automaten, er i form av wild-symbolet. Som på alle andre automater så fungerer dette symbolet som en joker som kan ta plassen til et hvilket som helst annet symbol, men det spesielle er at ildfluer på hver eneste snurr flyr over automaten og transformerer andre symboler til jokere. Dette skjer faktisk på hver eneste snurr, slik at man alltid har et wild-symbol på skjermen. Høres nesten for godt ut til å være sant? Men det er det altså ikke!

Andre bonusfunksjoner med automaten innebærer freespins, som man på vanlig vis får ved å rulle inn minst 3 scatter-symboler på skjermen. I gratissnurrmodusen blir dessuten wild-funksjonen fra standarspillet dratt videre enda ett hakk, slik at man nå kan få inntil hele 6 wild-symboler på hjulene! Vinner man ikke da, så er det bare å gi opp.

 

Lights på mobilen

Som en moderne automat er Lights også tilgjengelig fra lansering på samtlige mobile plattformer, enten man foretrekker å spille fra en smarttelefon eller et nettbrett som din ipad. Den koselige atmosfæren er absolutt beholdt i touch-versjonen, og vi har egentlig svært få ting å utsette. Kanskje lyser «Lights» opp ekstra godt på telefonen din?

 

Konklusjon

Lights-automaten er faktisk mer spennende å spille på enn hva man kanskje skulle tro. Det faktum at man alltid får minst to wild-symboler på hjulene gjør det svært gøyalt å spille, samtidig som designet, musikken og hele automaten virker svært gjennomført. Enkelte vil nok synes det er litt kjipt at automaten har bare 9 vinnerlinjer, men på grunn av den omfattende wild-funksjonen er dette høyst nødvendig.

 

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill hos Thrills
Nøkkelord med