Front / Anmeldelser / NetEnt: Jack Hammer 2

NetEnt: Jack Hammer 2

flag
Spill hos Thrills
Jack Hammer 2

Helhetsinntrykk

90%
Grafikk - 95%
Spillaktivitet - 84%
Bonuser - 92%
Verdi - 92%
Sammendrag

Jack Hammer 2 er en veldig interessant videoautomat fra NetEnt med et tegneserie-utseende.

Spill informasjon
Navn Jack Hammer 2
Programvare NetEnt
Betaling 97.1%
Gevinstlinjer 99
Progressiv Nei
Hjul 5
Bra Ikke så bra
Tegneserie-utseende Bare 97.1% RTP
Annerledes automat Ikke lett å få freespins
Freespins
Spill hos Thrills

Hvor kan man spille?

KR16000 Bonus
85% Score
Spill nå
KR30000 Bonus
85% Score
Spill nå
KR2000 Bonus
84% Score
Spill nå

Husker du den originale Jack Hammer-automaten? Da fulgte vi detektivgeniet fra 50-tallet i hans kamp mot en gal vitenskapsmann. Automaten ble så populær at svenskene i NetEnt bestemte seg for å lage en ny, hvor vi nå blir tatt med ned til en skummel havn hvor blondinene er penere, mysteriene er større og pengeutbetalingene er selvfølgelig langt større. Med tilnavnet «Fishy Business» har vi endelig fått det ultimate Jack Hammer-eventyret!

 

Jack Hammer 2

 

Hvordan fungerer Jack Hammer 2?

I likhet med sin forgjenger er dette en automat i standard stil. Den har altså fem hjul fordelt over tre rader, men du kan vinne på hele 99 forskjellige linjer! Med andre ord er det ikke riktig enkelt å bli klok på hvilke symbolkombinasjoner som gir gevinster, men så lenge pengene ramler inn så klager man ikke. Utbetalingene på denne automaten er også langt større, med nesten 500 000 euro dersom du klarer å snurre frem de riktige symbolene på riktig sted (til riktig tid).

Funksjonen «Sticky win» fra den første Jack Hammer-automaten er naturligvis beholdt, ettersom dette var en svært populær funksjon blant spillerne. Hver gang du vinner en gevinst, så låses gevinstlinjene, mens de resterende blir byttet ut. Dette skjer så lenge du får et av samme symbol, så du kan til slutt ende opp med hele skjermen med like symboler. Da trenger vi ikke fortelle deg at gevinsten blir ganske småpen også, så denne gevinstfunksjonen er ekstremt morsom, ettersom når du først vinner så vinner du ofte stort.

Jack Hammer 2 har også egne Wild-symboler. Disse er jokere og erstatter et hvilket som helst annet symbol, så disse får du garantert bruk for, og vises det flere på en gang, kan du bare se pengene ramle inn. Videre har også denne automaten egne Free Spin-hjul. Ruller du frem tre eller flere av disse får du tilgang til x antall gratissnurrer, som kan gi deg småpene gevinster alene, ettersom hver gevinst her dobles automatisk. Også kan du naturligvis rulle frem flere Free spins underveis! Dette, i kombinasjon med den oppdaterte grafikken, gjør at Jack Hammer 2 er langt bedre enn den første automaten.

 

Hvor spiller man Jack Hammer 2?

Som de fleste spilleautomater utviklet av NetEnt, så finnes også denne automaten på nesten alle nettcasinoene som driver med spilleautomater. Vi anbefaler for eksempel NordicBet eller ComeOn casion, som begge tilbyr deg gode innskuddsbonuser dersom du registrerer deg som ny spiller hos dem. Hvilken av de to Jack Hammer-automatene blir din favoritt, og skulle du ønsket det kom en tredje? Husk at du også kan spille denne automaten via mobil som ipads, androids, og iphones.

 

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill hos Thrills
Nøkkelord med