Front / Anmeldelser / NetEnt: Arabian Nights

NetEnt: Arabian Nights

flag
Spill hos Guts
arabian nights

Helhetsinntrykk

83%
Grafikk - 84%
Spillaktivitet - 82%
Bonuser - 81%
Verdi - 86%
Sammendrag

Arabian Nights er en veldig populær jackpot automat fra Net Entertainment der man har mulighet til å vinne en stor jackpot.

Spill informasjon
Navn Arabian Nights
Programvare NetEnt
Betaling 95.6%
Gevinstlinjer 10
Progressiv Ja
Hjul 5
Bra Ikke så bra
Stor jackpot Ikke lett å få freespins
Wilds Kun 95.6% RTP
Freespins
Spill hos Guts

Hvor kan man spille?

KR800 Bonus
85% Score
Spill nå
KR40000 Bonus
90% Score
Spill nå
KR2000 Bonus
84% Score
Spill nå

Svenskene i NetEnt har utviklet flere hundre av spilleautomatene som du legger igjen penger på. En av disse automatene er Arabian Nights, en av de mest populære på markedet. Temaet her er altså «arabiske netter», som inkluderer alt du måtte tenke deg fra oldtidens midtøsten. Det betyr at vi møter på kameler og arabere, sabler og en god porsjon med ørken.

 

Hvordan fungerer Arabian Nights?

Som med de fleste andre moderne spilleautomater har også Arabian Nights fem hjul. I motsetning til forvirrende automater der du vinner på kryss og tvers, så er det bare 10 linjer å vinne på her. På denne måten får du lett oversikt over hva det er som gjør at du vinner, slik at dette er en enkel automat å komme igang med.

For deg som liker automater med litt ekstra effekter så passer Arabian Nights perfekt. Her er det morsomme animasjoner og mye spennende som plutselig kan skje. De som spiller for å vinne bør holde utkikk etter kameler og sabler. Det er disse som utbetaler de største gevinstene, ved siden av Wild-symbolet, som her er representert ved ånden i lampen. Skulle du rulle inn fem slike på rad kan du hente hjem den gigantiske jackpoten. Ruller du frem en lampe uten ånd i, så har du møtt på denne automatens Scatter-symbol.

 

arabian nights

 

Progressiv jackpot

Arabian Nights har en jackpot som øker seg større for hver gang noen gjør en innsats på automaten. Jackpoten er knyttet til et gigantisk nettverk, så her vokser den seg større hvert eneste minutt. Det kalles for en progressiv jackpot, og den vokser seg til tider ekstremt høy – vi snakker ofte om nærmere hundre millioner kroner eller mer, alt avhenger av hvor ofte noen klarer å vinne den.

 

Bonuser

Automaten har selvfølgelig «free spins». Ruller du inn tre lamper vinner du 15 gratissnurrer, som du kan få flere av mens du snurrer avgårde disse. Ekstra fint er at alle gevinster her tredobles, samtidig som denne gevinsten igjen dobles hvis du snurrer frem et Wild-symbol (ånden i lampen).

 

Hvor kan man spille Arabian Nights?

Alle casinoer som tilbyr spilleautomater fra NetEntertainment lar deg spille Arabian Nights. Selv om denne automaten begynner å dra på årene, så er det fortsatt en av de mest populære på nettet. Du kan spille med minst 5 eurocent på hver innsats, men du kan også øke den betraktelig høyere. Automaten kan spilles både hos Rizk, Casumo og Guts for å nevne noen. Arabian Nights kan selvfølgelig også spilles på mobil og iPad. Lykke til!

 

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill hos Guts
Nøkkelord med