Front / Anmeldelser / Betsoft: Charms and Clovers

Betsoft: Charms and Clovers

flag
Spill nå
Charms & Clovers

Helhetsinntrykk

88%
Grafikk - 93%
Spillaktivitet - 83%
Bonuser - 91%
Verdi - 85%
Sammendrag

Charms and Clovers er Betsofts irske automat som byr på mange lykkesymboler for å hjelpe deg til å få fine gevinster. Spillet har et eget bonushjul, som er separert fra hovedhjulene.

Spill informasjon
Navn Charms and Clovers
Programvare Betsoft
Betaling 95,00% RTP
Gevinstlinjer 40
Progressiv Nei
Hjul 6
Bra Ikke så bra
Flere sjanser til å vinne Litt rotete automat
Fine bonusfunksjoner Vanskelig å få en bonusrunde
Spill nå

Hvor kan man spille?

KR20000 Bonus
93% Score
Spill nå
KR800 Bonus
85% Score
Spill nå
KR10000 Bonus
86% Score
Spill nå

Fire forskjellige bonuser, tre jackpotter og en enestående grafikk! Frister det? Charms and Clovers fra Betsoft kommer fullt utrustet med irsk magi og høy underholdningsfaktor. Spilleautomaten spås en lysende framtid og inkluderer morsomme funksjoner vi ikke kjenner fra andre steder. Glem heller ikke å undersøke muligheten for velkomstbonus ved å klikke på en av lenkene våre.

 

Om spilleautomaten Charms and Clovers

Spillutvikleren Betsoft har nok en gang slått på stortromma, og denne gang i form av nyutgivelsen Charms and Clovers. Spillet har et irsk tema og inkluderer de berømte leprechaun skikkelsene. Alle ingrediensene som trengs for å skape en skikkelig fest (irs vel og merke!) er inkludert i spillet.

Vi nevner blant annet gryter med gull, fargesprakende regnbuer, ølglass og selve leprechaun kongen som noe av det du finner i spillet. Ikke for å glemme muligheten til å vinne enorme gevinster underveis. Heng med videre når vi avslører hver hemmelighet i Charms and Clovers!

 

Utradisjonelt design

Du vil raskt legge merke til det spesielle designet i spillet. Her spillet du med hele 6 hjul, 4 rader og 40 gevinstlinjer! Hjul nummer 6 inneholder bonus funksjonene, og kan i tillegg gi deg enda høyere gevinster ved hjelp av de normale symbolene. Med 40 gevinstlinjer går det også kortere tid mellom gevinstene på grunn av den høye variansen. Flere symboler dukker i tillegg opp i stacked formasjon som betyr at hele hjul kan fylles opp samtidig.

Å justere innsatsen er såre enkelt, og vi anbefaler deg å begynne med de 5 forskjellige innsatsnivåene. Spillet har i tillegg en myntverdi som strekker seg fra 10 øre til 5 kroner per stykk. Derfor skal det godt gjøres å ikke finne en sum man er komfortabel med i Charms and Clovers!

Charms and Clovers

Fire unike bonuser

I følge den irske legenden skal en leprechaun ha gjemt en enorm gryte med gull ved regnbuens ende. Det er nok denne legenden som har lånt Betsoft inspirasjon til utviklingen av Charms and Clovers! Den første bonusen heter «Money Wheel», og aktiveres når de rødfargede symbolene fyller opp hjul nummer 6. Her kan du vinne alt fra x4 ganger innsatsen din helt opp til den gedigne mega jackpotten.

Bonus nummer to kalles «Mega Symbol», og aktiveres med de grønne firkløverne på hjul nummer 6. Her dukker sjefen selv opp på skjermen i form av et gedigent 3 x 3 symbol. Du vinner inntil 5 000 mynter med én linje aktivert alene. Med litt flaks vil du kombinere det store symbolet med wilds eller andre leprechaun symboler. Da kan gevinstene fort bli enormt store!

Nummer tre kalles «Golden Bonus» hvor du får jobben med å følge leprechaunen. Velg deretter en gullgryte og se hva som skjuler seg på innsiden. Her kan du vinne noen riktig fine kontantgevinster med litt flaks i baklomma. Bonus nummer fire heter Golden Coin og gir deg en rekke tilfeldige wilds på skjermen i løpet av freespins runden. Her kan du vinne noen ekstra store summer hvis du klarer å kombinere wilds med de mest verdifulle symbolene underveis.

 

Wilds er en selvskreven gjest

I Charms and Clovers finner man også flere wild symboler med evnen til å erstatte alt annet på skjermen. Uheldigvis er de ganske sjeldne, og dukket opp ca. hvert 4 og 5 spinn i testrunden. Wilds viser seg i form av en grønn trekløver og erstatter alt med unntak av bonus-symbolene.

 

Freespins?

Joda, spillet er lastet med freespins, men de dukker opp som en del av de fire forskjellige bonusrundene. Noe vi la merke til er hvor raskt hjulene spinner av gårde i freespinrunden. Det blir nesten umulig å holde oversikt over gevinstene med sånne hastigheter.

Charms and Clovers

Sammendrag

Charms and Clovers har mye «sjarm» for å si det enkelt. Betsoft har i det store og hele lyktes med å skape et nytt konsept da 6 hjul øker spenningen flere hakk. Til gjengjeld kunne spillet vært litt mer «ryddig» da det blir alt for mye farger og fjas på skjermen samtidig. Knappene er heller ikke helt optimale, og det tok for eksempel en god stund før vi fant ut hvordan lyden kunne skrus av.

I de store og hele anbefaler vi likevel Charms and Clovers. Med tre progressive jackpotter, fire bonuser og haugevis av stilige symboler er det sannelig mye å glede seg over!

 

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill nå