Front / Nyheter / Vintermagi hos LeoVegas – 2,5 mill i potten!
LeoVegas

Vintermagi hos LeoVegas – 2,5 mill i potten!

I fire uker skal LeoVegas skape en magisk opplevelse for sine spillere. Det er 2,5 millioner kroner som står på spill, og det trekkes nye vinnere hver eneste uke. Det eneste du må gjøre er å spille noen av de magiske spillene i casinoet, og så kan det bli du som vinner en magisk luksusferie, en iPhone X, en Samsung Galaxy S8, eller rett og slett penger. Bedre premier har vi ikke sett på lenge, og det eneste du må gjøre for å vinne er å spille for å samle lodd.

 

Nye premietrekninger hver uke

Dette er i grunn en firedelt kampanje. Den pågår i fire uker, og i uke 1-3 deles det ut premier for 500 000 kroner, mens det siste uke er hele 1 million som skal gis bort. Dette er premiene som gis bort hver av de tre første ukene:

1 spiller får en luksusferie til enten Las Vegas, Bahamas eller Victoriafallene. Vinneren får ta med seg en reisefelle, og det er luksus fra ende til annen som venter. Flyplasstransport i limousin og overnatting på 5-stjerners hotell står på menyen, i tillegg til 50 000 kroner i lommepenger! Hvis du ikke vil reise noe sted kan du heller velge penger, som er 200 000 kroner for denne premien.

10 spillere får gavekort på LeoVegas. Her kan du velge en premie fra LeoVegas premiebutikk, hvor du kan finne både iPad, iPhone X, Samsung Galaxy S8, HTC Vive og mye mer. Det er 30 ulike premier du kan velge mellom. Har du alt du trenger kan du velge kontanter, og det er 10,000 kroner du kan bytte inn ditt gavekort mot.

50 spillere får også rett og slett pengepremier. Det er 4000 kroner som blir satt inn på din spillekonto, og dette er penger helt uten omsetningskrav. Du kan altså ta dem ut med en gang, eller velge å spille for dem. Det er opp til deg.

Den siste uken av kampanjen er det et litt annerledes oppsett på premiene da det kun er mulig å vinne enten en reise eller pengepremie. Det er hele tre spillere som vinner hver sin reise til en verdi av 200 000 kroner, og 50 spillere vinner 8000 kroner hver. Helt magisk!

 

Spill med bonus eller ekte penger

Det eneste du må gjøre for å delta er å spille et av spillene i den magiske kategorien hos LeoVegas. Hver gang du omsetter for 1000 kroner vil du få et lodd til trekningene som finner sted den 29. januar og den 5., 12. og 21. februar. Om du spiller for bonuspenger eller ekte penger spiller ingen rolle, så dette er ypperlig for alle nye spillere.

Alle nye norske spillere hos LeoVegas kan benytte seg av en velkomstpakke som kan gi deg 40 000 kroner ekstra å spille for, og dette kommer garantert godt med i jakten på dine lodd. Husk bare at du kun kan få 10 lodd per uke i de tre første ukene av kampanjen, men dette taket er fjernet for den siste uken. Så for siste innspurt er det bare å spinne i vei for å sanke lodd. Og som om lodd ikke er nok så vil du også få free spins hver søndag i kampanjeperioden så lenge du deltar. Free spins venter også på alle nye spillere som registrerer en spillekonto, så her har du ingenting å tape, bare mye å vinne!

 

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Nøkkelord med