Front / Nyheter / Det er tid for Trump vs Kim i Rocket Men!
Rocket Men

Det er tid for Trump vs Kim i Rocket Men!

Red Tiger Gaming lanserte nylig et spenningsfylt og morsomt spill kalt Rocket Men, der Trump møter Kim. Denne automaten er proppfull av funksjoner, og vil garantert få deg til å le! Se Don (Trump) skyte golfballer på hjulene og slå på jenterumper for store premier, og Kim bombardere hjulene med raketter og velger mål å sende sine raketter mot for å få gode gevinster.

 

Slik er Red Tiger Gamings Rocket Men

Dette er en veldig fargerik videoautomat av høy kvalitet, med 5 hjul og 3 rader. Her finner du symboler som jenterumper med penger satt fast i stringtrusa, dynamitt hamburgere og blå krigsender. I tillegg har de begge hver sin base her; Don har sin base på venstre side av automaten, mens Kim har sin base på høyre side av hjulene.

Når Don sitt symbol stopper på det første hjulet i løpet av hovedrunden, vil han flytte seg over til basen sin, hvor han dermed begynner å slå golfballer mot hjulene for å fjerne noen av de lavt betalende symbolene. Kim symbolet kan stoppe på det siste hjulet i løpet av hovedrunden, og når dette skjer, vil han gå over til sin base. Når han står oppi basen sin, vil han klikke på sin rød knapp, som sender raketter mot hjulene.

 

Rocket Men

 

Sjekk ut disse spennende funksjonene!

Det er selvsagt flere funksjoner her enn de som ble nevnt ovenfor. Du finner også ytteligere tre funksjoner i dette spillet. Dette inkluderer Boom Time, Party Time og Nuclear Spins. I Boom Time velger du et mål Kim skal sende sin rakett mot. Bak hvert mål skjules det et beløp, og det er beløpet bak målet du treffer, som du vil motta. Denne runden pågår helt til raketten bommer på målet. Boom Time aktiveres når Kim vinner i løpet av duellen.

Duellen starter når Don stopper på det første hjulet, og Kim stopper på det siste hjulet. I løpet av duellen skyter de missiler mot hverandre helt til en av dem taper, eller det blir uavgjort. Hvis Don vinner denne runden, vil funksjonen Party Time bli aktivert, mens om det blir uavgjort, blir funksjonen Nuclear Spins aktivert.

I Party Time velger du hvilken jenterumpe du ønsker å slå på for å få den store gevinsten som gjemmer seg bak. Det er nok ikke noen overraskelse av dette er for å feire Trumps triumf når han vinner duellen. Når det gjelder Nuclear Spins er dette når de begge kjemper mot hverandre ved å skyte Wild Raketter mot hjulene. I denne runden har de begge en helsebar over seg, som viser hvor mye liv de har igjen. Når en av disse er helt tom, vil runden avsluttes.

 

Så ikke glem å teste ut Rocket Men selv!

Dette spillet er absolutt anbefalt å teste ut, og du kan gjøre dette ved å klikke her. På denne siden kan du også lese mer detaljert om spillet, og det er helt gratis å spille Rocket Men her. Vi håper det nye Red Tiger Gaming spillet bringer deg mye latter!

 

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Nøkkelord med