Home / Klassiske Spilleautomater

Klassiske Spilleautomater

Klassiske spilleautomater spiller du her:

[table]

Klassiske spilleautomater er for mange synonymt med de originale norske spilleautomatene som Jackpot 2000 og Old Timer. Disse auomatene hadde sin storhetstid i Norge på 90-tallet og 2000-tallet før automatforbudet ble innført av den rødgønne regjeringen. Idag kan man ikke finne noen klassiske lovlige automater på norsk jord, men kun Norsk Tipping sine videoterminaler.

Når man snakker om klassiske automater så mener man som regel automater som har et ekte maskinelt hjul, og da ikke videoautomater. Mange tenker også på såkalte enarmede banditter som man blant annet kan finne på danskebåten.

Hvor finner jeg klassiske spilleautomater på nett?

Det var svenske Net Entertainment som først utviklet de klassiske automatene på nett med sine Jackpot 6000 og Super Joker (nettversjoner av Jackpot 2000 og Mega Joker). De ble raskt populære på norske casinoer som Norgesautomaten, Betsafe og Betsson. Senere har blant annet Betsoft Gaming fulgt opp med etterlikninger av alle de norske spilleautomatene. Disse finner du hos Norgesspill.com, 7red.com og Nordicslots.com.