Home / Footer Games / Hot City
hot-city

Hot City

 

 

 

Hvis du er fan av TV-serier som «Sex og singelliv» eller lignende, så vil du garantert sett pris på autoamten Hot City. Dette er nemlig en spilleautomat som oser av «glam og fashion», med mye rosa dilldall og blinkende lys uansett hvor du ser. Med ikoner som en gul taxi, en mobiltelefon og vakre kvinner som gjør det kvinner gjør best – shopper eller nyter en drink. Vel, vel, automaten har også sine fordeler med gratissnurrer og et spennende bonusspill – som tross alt kan gjøre deg mange tusen kroner rikere!

Hvordan fungerer Hot City?

Automaten har fem hjul og passende 25 gevinstlinjer, samtidig som en lav innsats på lave 1 eurocent gjør den tilgjengelig for alle. Maksinnsatsen per snurr er 50 euro. Automaten er altså inspirert av storbylivet og har symboler som reflekterer det, og er kanskje mest laget for det kvinnelige kjønn? Isåfall lykkes de godt, for denne automaten har blitt svært populær, uten at vi vet hvilket kjønn som spiller mest på den.

Hot City har et wild-symbol som du virkelig vil sette pris på. Det er et symbol med et kjærestepar på date, og de hjelper deg å vinne ettersom de kan ta plassen til et hvilket som helst annet symbol. Scatter-symbolet er en bil påskrevet teksten «just married», og gir deg gevinst uansett hvor på automaten de befinner seg, så lenge du ruller frem minimum to samtidig. Skulle du snurre frem tre eller flere får du samtidig en serie med free spins, der alle gevinster tredobles.

Bonusspillet i Hot City er også relativt glamorøst. Det får du adgang til ved å snurre frem minst tre gaveesker, og får da være med på en forhåndsvisning av nye designsko. Enkelte sko er nødvendigvis verdt mer, så her er det bare å håpe på at hjulet stopper på rett skopar. Da kan du hente hjem riktig så fete gevinster, som for de aller fleste vil være bedre enn sko. Du får flere forsøk helt til du ikke klarer å treffe riktig skopar, slik at her kan du bli sittende lenge dersom flaksen er på din side.

Hvor spiller man Hot City?

Det er svenskene i NetEnt som har laget denne automaten, som rett og slett betyr at den er tilgjengelig hos de fleste, større casinooperatørene. Vi kan for eksempel anbefale å spille hos NordicBet, Comeon eller Unibet, som alle også tar godt vare på deg som er nytt medlem hos dem.