Front / Footer Games / Crazy Jackpot 60 000
crazy jackpot 60000

Crazy Jackpot 60 000

Det er mange nordmenn der ute som elsker såkalte «norske automater», og det er derfor flott å se at noen tar ansvar og sørger for å lansere nye automater som minner om de klassiske norske maskinene som før sto rundt på bensinstasjoner og rema-butikker.

Crazy Jackpot 60 000 er en automat spesialutviklet av Betsoft Gaming for 7red.com og Norgesspill.com. Dette er en automat med et enkelt spillesystem som appelerer til fans av gamle norske spilleautomater, samtidig som den har et moderne og fresht utseende. Her snakker vi om gode gamle fruktsymboler og en og annen joker som dukker opp.

Spill demoversjonen av Crazy Jackpot 60 000 her:

Automaten har to hjulsett hvor de første er det vanlige settet. Det unike med Crazy Jackpot 60 000 er at utbetalingsfrekvensen faktisk er litt «crazy». Det er nemlig oftere utbetalt gevinster fra denne automaten enn andre slots, men utbetalingene er litt lavere.

Det andre hjulsettet er mer spesielt. Det har nemlig et multiplikatorsystem hvor du kan vinne virkelig stort. Her kan du faktisk vinne 50 ganger den opprinnelige gevinsten hvis du har maks flaks!

 

Mobil

Som alle andre Betsoft-automater så er det null problem å spille denne på mobil. Både 7red og Norgesspill har versjoner for ipad og iphone slik at du kan spille hvor enn du er i verden, så lenge du har med mobilen din.

crazy jackpot 60000

Spill Crazy Jackpot 6000 på Guts nå