Front / Anmeldelser / NetEnt: Joker Pro

NetEnt: Joker Pro

flag
Spill nå
Joker Pro

Helhetsinntrykk

84%
Grafikk - 86%
Spillaktivitet - 85%
Bonuser - 84%
Verdi - 84%
Sammendrag

Joker Pro fra NetEnt ble nylig lansert og inkluderer de klassiske symbolene slik som BAR, 7erne, bjellene, hesteskoene, og ikke minst jokeren! Jokeren i dette spillet kan hjelpe deg med å få veldig høye gevinster.

Spill informasjon
Navn Joker Pro
Programvare Net Entertainment
Betaling 96.8%
Gevinstlinjer 10
Progressiv Nei
Hjul 5
Bra Ikke så bra
Hot Spot Win med gevinst på 1000 ganger innsatsen Kun én funksjon
Spill nå

Hvor kan man spille?

$400 Bonus
86% Score
Spill nå
KR12000 Bonus
84% Score
Spill nå
KR10000 Bonus
86% Score
Spill nå

Joker Pro er resultatet av Net Entertainments oppgradering av de klassiske joker automatene og det blir nok ikke veldig overraskende om dette blir til en stor hit blant elskere av klassiske automater. Bakgrunnen på dette spillet er blå med blinkende lys, som kan minne litt som om man er på et diskotek.

 

Teknisk

Denne videoautomaten har 5 hjul, 3 rader og 10 gevinstlinjer og innsatstilbakebetalingen for spillet er 96,8%. Du kan spille med en innsats på mellom 1 kr og 1000 kr når du spiller Joker Pro, og du kan også velge en myntverdi mellom 0,01 og 1.

 

Design og symboler

Når man har vært inaktiv en liten stund vil vinduet forminsket slik at du ser bakgrunnen letter, men når du spiller blir vinduet forstørret slik at du kun kan se vinduet. De blinkede lysene for bakgrunnen er kun på mens du spinner hjulene, når du ikke spinner hjulene vil disse være avslått.

Symbolene i denne automaten er tatt fra de gamle klassikerne, med bjeller, 7ere, diamanter, BAR symbolet, hesteskoene og firkløverne. Både hestesko og firkløvre er noe man i alle år har sett på som lykkesymboler, og det er derfor disse er med i spillet, for å gi deg litt ekstra lykke. Det beste symbolet i spillet er jokerhatten, og det er nettopp denne som starter Re-spin runden med Sticky Wilds.

Bakgrunnsmusikken på denne videoautomaten er veldig komfortabel å høre på mens man spiller da den er så rolig. Når Joker Pro Re-spins runden med Sticky Wilds starter blir derimot musikken endret slik det vanligvis blir når noe skjer i spillet.

 

Joker Pro

Funksjoner

Scattersymbolet i dette spillet er jokerhatten og om du får ett eller fler av disse på hjul 2, 3 eller 4 på et spinn, vil Joker Pro Re-spins funksjonen bli aktivert. Om du er så heldig å får 3 scatter symboler midt på hjul 2, 3 og 4 i hovedspillet, vinner du Hot Spot Win som gir en super høy gevinst på 1000 ganger din innsats!

Scatter symbolet som aktiverte Re-spins runden vil bli festet fast til hjulene som wilds i løpet av Re-spins runden. I løpet av Joker Pro Re-spins runden vil hjul 1 og 5 gjøres om til wild hjul og tre Hot Spots dukker opp på hjul 2, 3 og 4. Om et eller flere wild symboler fester seg på hjulene i denne runden vil symbolet bli fryst fast og hjulene spinner på nytt. Slik fortsetter det frem til du ikke lenger får noen wilds symboler. Om du ikke skulle få noe wild symbol etter det første Re-spinnet, vil runden automatisk avsluttes.

Hvis tre wild symboler lander på Hot Spot plassene i løpet av Joker Pro Re-spins runden vil du få en Hot Spot Win på 1000 ganger innsatsen din. Om du skulle klare å vinne Hot Spot Win i tillegg til vanlige gevinster fra denne runden, vil du kun bli gitt gevinsten fra Hot Spot Win på 1000 ganger innsatsen, og den andre gevinsten blir fjernet.

 

Jokeren

Jokeren har nesten helt siden begynnelsen vært et veldig kjent symbol på høye gevinster og jackpotter. Når man ser en joker er det veldig lett å tenke umiddelbart at det symbolet kan gi deg høyere gevinster, noe som er sant da jokeren kan gi ut ganske så høye gevinster. Den høyeste gevinsten i dette spillet er på hele 1 million kroner, og det er jokeren som kan tildele dette, om du får nok av den.

En veldig kjent joker-automat i dag er den virituelle versjonen av Jackpot 6000, som er basert på den klassiske spillemaskinen Jackpot 2000. Jackpot 6000 er en av de mest populære spilleautomatene blant norske spillere, og det er ikke rart. Spillet denne automaten er blitt plassert på er Jackpot 2000, som er en norsk spillmaskin.

Jackpot 6000 har 3 hjul og 5 gevinstlinjer og innsatstilbakebetalingen på denne automaten er 98,8%. Hver gang du får en vinnende kombinasjon i på denne klassiske spilleautomaten vil du kunne velge mellom kron eller mynt for å doble gevinsten din.

En innsatstilbakebetaling er andelen av alle innskudd som vil bli utbetalt i form av gevinster på et spill. Det vil si at om det er blitt spilt for totalt 100 000 på et spill med 98,8% innsatstilbakebetaling, vil automaten utbetale 98 800 kr av dette til heldige spillere i form av gevinster, både store og små gevinster. Det er absolutt en god odds om du er glad i å vinne når du spiller.

 

Joker Pro

Vår mening om Joker Pro

Svenske Net Entertainment er veldig kjent for å utvikle nytenkende og spennende spill og vi mener at de har gjort en veldig god jobb opprette en klassisk automat som en videoautomat. Dette viser at de spillutvikleren er klar for å følge teknologiens fotspor og også å prøve ut nye ting. Det eneste vi finner negativt ved dette spillet er nok at det kun er en funksjon på dette, men da det er meningen å være basert på en klassisk automat er det nok forståelig at det bare er en funksjon i dette spillet.

 

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill nå
Nøkkelord med