Front / Anmeldelser / NetEnt: Golden Shamrock

NetEnt: Golden Shamrock

flag
Spill hos Betsafe
Golden Shamrock

Helhetsinntrykk

84%
Grafikk - 86%
Spillaktivitet - 84%
Bonuser - 82%
Verdi - 84%
Sammendrag

Golden Shamrock er en irsk-inspirert automat fra utvikleren Net Entertainment, og med denne kan man vinne stort!

Spill informasjon
Navn Golden Shamrock
Programvare NetEnt
Betaling 96.4%
Gevinstlinjer 20
Progressiv Nei
Hjul 3
Bra Ikke så bra
Freespins Kan bli kjedelig i lengden
Vinn opptil 200 000 mynter Ikke den beste kvaliteten
Multipliers Bare 96.4% RTP
Spill hos Betsafe

Hvor kan man spille?

KR30000 Bonus
85% Score
Spill nå
$400 Bonus
86% Score
Spill nå
KR2500 Bonus
88% Score
Spill nå

Alle vet at i Irland så finnes det små, grønne menn som vokter på gryter av gull. Men er det noe virkelighet i det? Tja, hvis man tar turen innom Golden Shamrock, så kan man iallefall hente hjem noe som minner om en gryte med gull – dersom man er riktig så heldig. Med irsk musikk og symboler fra den irske eventyrverden er dette den perfekte spilleautomaten for den som vil ha en opplevelse utenom det å vinne gevinster.

 

Hvordan fungerer Golden Shamrock?

Golden Shamrock er en klassisk 5-hjuls spilleautomat uten uvanlige finesser. Navnet kommer altså fra engelsk, og betyr trekløver, altså «gylden trekløver». Symbolene på denne automaten er da harper, ølglass og røykepiper, alt man forventer av en liten nisse. De største gevinstene får du ved å snurre frem hesteskoen, alvens hatt eller pipen, og da kan man vinne opp mot en million norske kroner. Pengeposene med symboler er de mest vanlige, og gir ikke de største gevinstene.

Lydeffektene og det glade temaet gjør at man kan sitte lenge med denne spilleautomaten. Mange vil nok også sette pris på spesialeffektene, som innebærer wild- og scatter-symbolene. Førstnevnte er representert ved en røykende alv, og dukker kun opp på de midterste tre hjulene. Dette fungerer som en joker og tar en hvilken som helst plass, og hjelper deg med å få gevinst. Det kan også utvide seg, som gir enda større sjanse for gevinst.

 

Golden Shamrock

 

Et gullbelagt trekløver er altså scatter-symbolet. Dette er nøkkelen til free spins, som du får 10 stykk av hvis du snurrer frem tre stykk samtidig. Mens gratissnurrene går behøver du bare ytterligere to trekløvere for å rulle inn flere free spins, samtidig som gevinstene her tredobles. Selv om det ikke finnes noe bonusspill på Golden Shamrock er det en hyggelig og enkel automat, som også kan gi deg gode utbetalinger.

 

Hvor spiller man Golden Shamrock?

Det er den velkjente spillutvikleren NetEnt som står bak automaten, så svært mange casinoer har tatt den til seg. Golden Shamrock anbefaler vi at du spiller hos Casumo, Mr. Green eller Leo Vegas, hvor du hos samtlige blir tatt godt vare på som nytt medlem. En ypperlig automat for de som liker alver og nisser eller det irske høylandet – husk å utnytt velkomstbonusen så kan du spille lenge på denne automaten. Golden Shamrock kan du også spilles på mobil, som android og ipad.

 

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill hos Betsafe
Nøkkelord med