Front / Anmeldelser / NetEnt: Demolition Squad

NetEnt: Demolition Squad

flag
Spill hos ComeOn!
Demolition Squad

Helhetsinntrykk

83%
Grafikk - 84%
Spillaktivitet - 83%
Bonuser - 83%
Verdi - 82%
Sammendrag

Demolition Squad er en videoautomat fra NetEnt der det handler om ødeleggelse. Bli med på moroa du også!

Spill informasjon
Navn Demolition Squad
Programvare NetEnt
Betaling 97.1%
Gevinstlinjer 40
Progressiv Nei
Hjul 5
Bra Ikke så bra
Tegneserie utseende Ingen bonusrunde
Freespins Litt kjedelig i lengden
Vinn opptil 120 000 mynter Kun 97.1% RTP
Spill hos ComeOn!

Hvor kan man spille?

KR16000 Bonus
85% Score
Spill nå
10.000 kr Bonus
84% Score
Spill nå
KR10000 Bonus
86% Score
Spill nå

For den som liker å ødelegge ting, og samtidig liker spilleautomater, så vil Demolution Squad raskt finne veien til hjertet ditt. Dette er en automat utviklet av NetEnt med tema som «ødeleggelse», som betyr symboler som gærne arbeidere, ødeleggende roboter og ikke minst flotte gevinster. Er du riktig så heldig og snurrer frem de rette symbolene får du ødelagt de dårlige symbolene, og blir noen kroner rikere.

 

Hvordan fungerer Demolition Squad?

Dette er en relativt rett frem spilleautomat uten innviklede bonusspill og funksjoner. Automaten har 5 hjul, men gir deg totalt 40 vinnerlinjer, noe som gjør at det kan være vanskelig for nybegynnere å se hva som gjør at man vinner. Innsatsen gjør at automaten er tilgjengelig for alle, enten du liker å spille smått eller stort. Du kan nemlig spille med lave 0.50 eurocent per snurr, eller maksimere og snurre bort hele 200 euro på et øyeblikk.

Spesielt med Demolition Squad er wild-symbolet. I tillegg til å erstatte et hvilket som helst annet symbol og gi gevinst, har det en spesialfunksjon. Hvis wild-symbolet viser seg på hjul 2 og 4, så vil det «eksplodere» og erstatte et av de midterste symbolene med nok et wild-symbol. På denne måten har du plutselig tre symboler, og er garantert en gevinst med minst 4 symboler. Dette er en av grunnene til at mange spiller på automaten, ettersom dette er en enkel måte å vinne store gevinster på, som slår inn ganske ofte.

 

Demolition Squad

 

I tillegg har automaten et eget scattersymbol som gir tilgang til en serie med freespins. Dette får man ved å rulle frem minst tre stykk. Klarer du fem på rad får du hele 50 gratissnurrer hvor alle gevinstene blir tredoblet! Demolition Squad har ingen bonusspill, så her må man gå for gratissnurren. Man kan da oppleve den heftige «demolition wild» som også kan gi deg småpene gevinster.

 

Hvor spiller man Demolition Squad?

Dette er en automat som er utviklet av NetEnt. Mange casinoer tilbyr den, som blant annet Betsafe og Betsson. Begge stedene får du også solide innskuddsbonuser når du oppretter en ny konto. Deretter er det bare å kaste seg i ødeleggingen. Husk at denne automaten ikke har noen progressiv jackpot, så de aller største gevinstene får du ikke på Demolition Squad. Du kan vinne opp til 120 000 mynter, og samtidig ha en fet opplevelse. Takket være kule animasjoner, kan automaten fort bli din nye favoritt.

 

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill hos ComeOn!
Nøkkelord med