Front / Anmeldelser / NetEnt: Butterfly Staxx

NetEnt: Butterfly Staxx

flag
Spill nå
NetEnt Butterfly Staxx

Helhetsinntrykk

88%
Grafikk - 91%
Spillaktivitet - 86%
Bonuser - 87%
Verdi - 88%
Sammendrag

Butterfly Staxx fra svenske Net Entertainment vil bli lansert den 21. juni, og vi håper du er like begeistret som oss!

Spill informasjon
Navn Butterfly Staxx
Programvare Netent
Betaling 96,80%
Gevinstlinjer 25
Progressiv Nei
Hjul 3
Bra Ikke så bra
Re-spins og Free Spins Ensformig
Ulike typer Wilds Ganske like funksjoner
Spill nå

Hvor kan man spille?

$400 Bonus
86% Score
Spill nå
KR800 Bonus
85% Score
Spill nå
KR40000 Bonus
90% Score
Spill nå

Butterfly Staxx er det helt nye spillet fra Net Entertainment som vil bli lansert den 21. juni. Med alle de flotte spillene vi tidligere har sett fra denne spillutvikleren har vi store forventninger til dette spillet, men vi satser på at den store utvikleren ikke skuffer oss denne gangen heller!

Spillet kan minne veldig om eventyrspillene Hansel and Gretel og Red Riding Hood fra NetEnts flotte spillsamling, Fairytale Legends. Begge disse spillene inkluderer en fe som hjelper deg å vinne mer ved at den plutselig kommer inn i spillet og gjør om alle symboler med unntak av Wilds og Scatters til et utvalgt symbol for å gi deg en høyere gevinst. På samme måte er det i spillet Butterfly Staxx også da sommerfuglene i spillet hjelper deg til å få en eventuell høyere gevinst.

 

Litt om Butterfly Staxx

Butterfly Staxx er et veldig rolig og koselig spill å spille på grunnet dens rolige fargetoner og fine bakgrunnslyder. Spillet har 5 hjul, 4 rader og 40 gevinstlinjer i tillegg til supre funksjoner slik som Freespins, Wild erstatninger, stablede symboler og Butterfly Re-spins.  Innsatstilbakebetalingen til dette spillet er 96,80%, så det er store sjanser for å få en god gevinst på dette spillet. Ved hjelp av sommerfuglene blir det også mye gøyere å spille.

 

Symboler

Denne spilleautomaten finner du blomster, sommerfugler og bokstaver. Det er lotusblomsten i spillet som symboliserer Wild symbolet, mens en lilla blomst symboliserer Scatter symbolet og sommerfuglene i spillet er de som kommer med overraskelser.

Funksjoner

Spillet Butterfly Staxx er fylt med flotte funksjoner som hjelper deg til å vinne mer slik som blant annet sommerfuglene i spillet.

Free Spins

Freespins funksjonen i spillet blir aktivert når du får 3 eller fler Scatter symboler og symbolene på skjermen blir da endret til kokonger det noen av disse er med en sommerfugl inni. I hver av spinnene i freespinsrunden du vinner en sommerfugl i denne vil den fly til en annen plass på hjulene for å gi deg en eventuell høyere gevinst.

Wild erstatninger

Wild symbolet kan havne hvor som helst på hjulene både i hovedrunden og i løpet av en Re-spins runde og kan også erstatte alle andre symboler med unntak av Scatters.

Stablede symboler

De stablede symbolene i spillet er sommerfugl symbolene som kan være stablet som opptil 4 sommerfugler oppå hverandre på et hjul.

Butterfly Re-spins

Når man får en full rad med sommerfugler på et spinn blir funksjonen Butterfly Re-spins aktivert og du får da et freespin. Om du får enda en sommerfugl på freespinnet, vil du få enda et freespin og slik vil det fortsette til du kommer til et spinn der det ikke er noen sommerfugler.  Når funksjonen først starter flyr sommerfuglene du fikk på en full rad over til den første raden, om ikke de allerede var på denne, og blomstene på treet som er på venstre side av skjermen springer ut og begynner å lyste frem til Butterfly Re-spins runden er avsluttet.

Butterfly Staxx

Hva synes vi om Butterfly Staxx?

Ut i fra det vi har hørt om dette spillet til nå synes vi absolutt dette er et spill som er verdt å spille om man er glad i spill med rolige og avslappende melodier. Spillet kan virke litt forenklet i begynnelsen, men sommerfuglene gjør spillet litt mer spennende og ikke minst kan de hjelpe deg å få flotte gevinster!

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill nå
Nøkkelord med