Front / Anmeldelser / Microgaming: Reel Spinner

Microgaming: Reel Spinner

flag
Spill nå
Reel Spinner

Helhetsinntrykk

83%
Grafikk - 82%
Spillaktivitet - 84%
Bonuser - 82%
Verdi - 85%
Sammendrag

Reel Spinner er et av Microgamings eldre spill som har fisking som tema. Bli med på fisketur og fang så mange gevinster du klarer.

Spill informasjon
Navn Reel Spinner
Programvare Microgaming
Betaling 96,00%
Gevinstlinjer 15
Progressiv Nei
Hjul 5
Bra Ikke så bra
Store gevinster Veldig gammelt utseende
Spill nå

Hvor kan man spille?

KR20000 Bonus
93% Score
Spill nå
KR800 Bonus
85% Score
Spill nå
KR12000 Bonus
84% Score
Spill nå

Hev ankeret og legg ut på åpen sjø! Reel Spinner er en spilleautomat for de som elsker å fiske. Vinner du toppgevinsten i spillet har du råd til å kjøpe deg en riktig fin båt på egenhånd! Dra i land store gevinster ved hjelp av spesialfunksjonene i spillet, og glem ikke å gjøre krav på velkomstbonusen din som ny spiller.

 

Om spilleautomaten Reel Spinner

Her er det havet og sportsfiske som er temaet, med høy hastighet fra start til ende. Reel Spinner levers av utvikleren Microgaming, og baserer seg på en hobby som millioner av mennesker nyter hvert år. Navnet «reel spinner» er nok ment å sikte til snella på fiskestangen, som spinner av gårde i enorm fart. Og tro oss når vi sier det, i denne spilleautomaten skjuler det seg noen skikkelige monster-fisker som kan gjøre deg veldig rik!

 

 

Design og innsatser

Vi starter med den kjedelige tekniske biten først, og spilleautomaten har 15 faste gevinstlinjer spredt ut over 5 hjul og 3 rader. Å justere innsatsen er likevel enkelt ved hjelp av myntverdien og innsatsnivået. Sistnevnte er antallet mynter du satser per linje. Microgaming har valgt å krydre spillet med flere kule animasjoner, som overrasker oss litt. Spillutvikleren er nemlig ikke kjent for å ha en grafikk som imponerer.

 

Reel Spinner spilleautomat

Varierte symboler

Symbolene i spillet er varierte og byr på alt fra diverse fiskearter til en fiskesnelle og kompass. Alt er skrudd sammen på en måte som virker troverdig og alle symbolene er relatert til spilleautomaten. Noe vi elsker med designet i spillet er mangelen på symbolene fra vanlige kortstokker. Microgaming har utvilsomt valgt å gå i tenkeboksen denne gangen, og vi lot oss tidlig imponere.

 

Sverdfisken gir deg herlige freespins

Sverdfisken (eller merlin som den ofte kalles) er det mest verdifulle symbolet i spillet. Med tre slike på skjermen vil du aktivere freespins der du sendes av gårde til nye omgivelser. Foran deg dukker det opp en haug med fiskejoller, og i hver båt skjuler det seg et ukjent antall freespins. Er du heldig vil du plukke fiskejolla som gir best uttelling, med mange freespins på menyen! Men det stopper ikke der, fordi Reel Spinner har enda en skjult fordel.

Etter å ha funnet ut antallet freespins må du spinne av gårde fiskesnella for å avsløre hvilken multiplikator som skal legges til på alle gevinstene. Du kan vinne alt fra 5 til 20 freespins, med inntil x 5 som multiplikator på alle gevinster. Når vi først snakker om gevinster bør det nevnes at freespins er nøkkelen til en ny fiskebåt.

 

Stacked wilds i freespins

Og som om det ikke er nok har spilleautomaten i tillegg flere stacked wilds symboler som dukker opp underveis, og fyller inn tomrom mellom symbolene. Alt dette bidrar til å heve gevinstene dine til nye høyder!

This is the first stage of the bonus game, while in the second stage you have to spin the fishing reel in order to reveal the multiplier which will be applied to all your payouts during the feature.

 

Reel Spinner

Så mye kan du vinne

Vi hadde litt trøbbel med å regne ut gevinstene i spillet, grunnet mangelen på informasjon. Likevel er det mye som tyder på at toppgevinsten i Reel Spinner tilsvarer over 1,1 millioner kroner. For å vinne toppgevinsten gjelder det såklart å kvalifisere seg til freespinsrunden sammen med den største multiplikatoren.

 

Sammendrag – Er Reel Spinner verdt tiden og pengene?

Tja, svaret på spørsmålet handler i stor grad om personlig smak og hva man foretrekker. Er du glad i sportsfiske, samtidig som du liker å ta noen slag på spilleautomaten? Da anbefaler vi deg definitivt å gi Reel Spinner en sjanse. Designet er enkelt og litt overfladisk, men i det store og hele har spillet gode kvaliteter som ikke burde undervurderes.

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill nå
Nøkkelord med