Front / Anmeldelser / Microgaming: Mega Moolah

Microgaming: Mega Moolah

flag
Spill hos Casumo
Mega Moolah

Helhetsinntrykk

85%
Grafikk - 84%
Spillaktivitet - 85%
Bonuser - 87%
Verdi - 86%
Sammendrag

Mega Moolah er en jackpot automat fra Microgaming der man kan vinne én av 4 jackpotter!

Spill informasjon
Navn Mega Moolah
Programvare Microgaming
Betaling 88.12%
Gevinstlinjer 25
Progressiv Ja
Hjul 5
Bra Ikke så bra
God kvalitet Kan kun spilles for ekte penger
2 enorme jackpotter, 2 små Bare 88.12% RTP
Lykkehjul
Spill hos Casumo

Hvor kan man spille?

KR1000 Bonus
75% Score
Spill nå
KR1000 Bonus
83% Score
Spill nå
$1500 Bonus
90% Score
Spill nå

Automater med progressive jackpoter er blant de mest populære på nettet, og det skjønner vi jo, for hvem vil vel ikke bli mangemillionær ved hjelp av en enkelt snurr? Automaten Mega Moolah gir de såkalte «high rollers» akkurat det de vil ha, med gigantiske utbetalinger og et morsomt tema. Det er Microgaming som står bak automaten, som tar oss med til de afrikanske slettene.

 

Mega Moolah

 

Hvordan fungerer Mega Moolah?

Dette er en standard 5-hjuls automat som med kombinasjoner på kryss og tvers gir totalt 25 vinnerlinjer. Dette er den mest brukte automatstandarden, som også gjør at den inneholder de to spesialsymbolene «scatter» og «wild». Mega Moolah har dessuten et koselig safari-tema som inneholder både giraffer, sebraer og løver. Hva kan vi si – perfekt for den eksotiske og den som vil drømme seg litt bort med en tur til de afrikanske slettene.

Du bør følge ekstra godt med dersom du snurrer frem noen løve-symboler. Disse er nemlig «wild», som betyr at de kan erstatte et hvilket som helst annet symbol. Samtidig dobles alle gevinstene som dette symbolet er en del av, noe vi selvfølgelig er meget fornøyde med. Apekatten fungerer som «scatter», og er kilden til en serie med gratissnurrer. Rull frem minst tre aper, og få femten free spins. Ikke nok med det – alle gevinstene under gratissnurrene ganges med tre, samtidig som du får flere gratissnurrer hvis det dukker opp nye apekatter underveis.

 

Progressiv jackpot

Mega Moolah spilles sannsynligvis mye på av store spillere som drømmer om å hente hjem den stadig voksende jackpoten. Det er nemlig slik at for hver gang noen gjør en innsats på automaten, så stiger jackpoten med en liten prosentandel av innsatsen. Automaten har faktisk flere jackpoter, totalt fire stykk, så her er vinnersjansene langt større enn på lignende automater.

For å kunne vinne disse jackpotene må du igjennom et minispill. Dette er rett og slett et lite lykkehjul, så her må du bare snurre og krysse fingrene. De mindre jackpotene betales ut relativt ofte, mens den største naturligvis er litt sjeldnere å se.

 

Hvor spiller man Mega Moolah?

Alle casinoer som har software utviklet av Microgaming har denne automaten i porteføljen sin. Vi kan for eksempel nevne både Betsafe og Betway, som begge gir gunstige velkomsttilbud til sine nye spillere, eller også Unibet, som har et hav av spilleautomater. Uansett hvor du spiller vil du nok ha en eksotisk opplevelse med Mega Moolah – og hvem vet, kanskje blir du den neste gigantvinneren?

 

Registrert deg, og få 405 free spins uten innskudd med en gang.

Invalid email address
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, sier du deg enig i vår personvernerklæring og du bekrefter at du er 18+ år. Personvernerklæring
Spill hos Casumo
Nøkkelord med